Nem tartja jófejnek Puzsér Róbertet a valóságshow-sztárból lett rapper. Majka Facebookon szólt be egy erőset – vette észre a Blikk.

"Puzsér Róbert a Showder Klubban! Borzalmas!!Annyira irigy , görcsös, fennhéjazó, plusz extra rosszfej, hogy màr fáj... Lehet kellett volna valami az orrába, hogy működjön ..." 

- olvasható Majka posztjában.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Két gyökér hajnali gyerek le kell szarni őket. sötétek mint a vakond belső zsebe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Puzsért ismerve maximum annyit fog valahol a foga közt mejegyezni, hogy a sas nem kapkod légy után..Majka meg nincs is..
pungapeter
"Fennhéjazó"... amikor a villanyszerelőből lett média-komornyik nagyon okosnak akar látszani.
Csizmás Kond
az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz...
terlasz
@pungapeter: Puzsér pedig elve sznob majomnak született, igaz?
pungapeter
@terlasz: nem tudom Puzsér minek született, embernek alapvetően ahogyan kívülről látni llehet. Viszont a "villonyszerelő-sóman" ha fikázni akar valakit - mellesleg olyat aki nála ezerszer képezettebb - akkor illene legalább utánanéznie annak, hogy amit magából felböfög azt, hogyan kell helyesen leírnia. Szánalmas az a társadalom amelyben a Majka-féle "tálentumok" televízió képernyőre kerülhetnek és rendszeres szereplési lehetőséget kapnak, míg a képzett színészek, műsorvezetők és média munkások arra kényszerülnek, hogy Londonban koszos tányért mosogassanak vagy bútort cipeljenek. A többség értelmi nívójára hatással van a média, nem beszélve az ifjúságról. Valahol gyalázat az egész!
qxy
Két gyökér hajnali gyerek le kell szarni őket. sötétek mint a vakond belső zsebe.
wagabund
@pungapeter: némi adalék: nagy a nyüzsgés az egyik tévé büféjében..hosszú sor áll a pult előtt... nemsokára Kállai Ferenc(Pelikán, a gátőr) következne, de...megjelenik Majka..
-tessenek a művészurat előre engedni, mert sietne, forgatásból ugrott be!..

Kállai és a barátai csak néztek..amikor sorra kerültek, Kállai megkérdezte a büfést, hogy ki is volt ez a művész úr, mert még nem találkozott vele a színházban, de forgatáson sem?
qxy
@wagabund: Na ez épp olyan.-
Mi?? egyetem??? persze. nem is egybe jártam. Mondjam is?? és felsorol legalább hatot.
Majd a haverja meg kérdi . Te . Te tényleg ennyi egyetemre jártálbazzeg??
Ja. De azt nem kérdezték mijé??? hát a mosléké komám a disznóknak.De jártam nem??? Hát de .
wagabund
@qxy: bocs, de ezen felröhögtem...amúgy meg pont életszerű is. (ismertem én is ilyen embert)
qxy
@wagabund: Ja és dipi táska, mellényes öltöny,
Ez igen. Rád borúlt a ruhás szekrény vagy mi a frász van?
.- Nem, Hanem megyek dolgozni.
.- Na? Dolgozol? és mit?
.- ÖÖÖÖ Higiéniai munka társ vagyok. ( ez mind kihúzott vállal és büszkén)
.- ez igen jól fel törtél.
.- Na így is elő lehet adni hogy a konzerv gyárba láda mosó a Dezső Barátom.
Eladott Ország
https://www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs...
Ugye nem fogsz még hatvannégyszer elköszönni ? Nem elég, hogy porlik a nemzet, a földi paradicsomot egy újabb kiváló őstehetség hagyja itt, aki a férfi princípiumot sutba vágva a tengerentúli önmegvalósítás útjára lép. De vajon ez azt jelenti, hogy végre nem veled lesznek tele a tudományos magazinok, Majka, vagy ellenkezőleg? Minden utcasarki, pálmafák alatti, óceánparti vonaglásodat élőben közvetíted? Tudtam én, hogy 2017 a lázadás éve lesz, de ennyire? Pont Amerikába? Ilyen fiatalon kivándorolni? Éppen a sikerek csúcsán? Dehát ezt így hogy? És akkor ez távkapcsi lesz? Kérdezzék már meg tőled, hogy mi a büdös francért nem Kazahsztánba vagy Szibéria­alsóra esz a fene, mikor nekünk hetedik éve arról mesélnek, hogy ott vannak a mi igazi gyökereink, a hanyatló Nyugat nekünk nem pálya, hát hiszen hanyatlik bele a nyomorba. Nem hiszem el, hogy így kicsesztél a nemzettel, drága Majka. Egyébként a Puzsér haverod sem egy piskóta, ő a fény a lámpagyárban. Tik vagytok a fény az éjszakában, menjetek dolgozni a lámpagyárba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél