A Barátok közt Berényi Miklósát alakító színész még ezen a nyáron oltár elé vezeti kedvesét, Annamáriát. A ceremónia különleges lesz.

Öt éve él boldog párkapcsolatban a színész és a tiné­dzserkori szerelme. Aki személyesen ismeri a párt, azt mondja: tényleg egymásnak teremtették őket, annyira összeillenek. Csöpi és Zoltán sosem veszekednek, a lehető legnagyobb harmóniában élik az életüket, amit átitat a spiritualitás. Hisznek a gyógyító energiákban, a teremtésben, az eleve elrendeltetésben.

A Bors úgy tudja, nemrégiben döntötték el, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

„Régóta szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat, de ennek több akadálya is volt, Zolinak például el kellett előbb válnia” – mondta a la­pnak egy informátor. „Mindkét félnek két-két gyermeke van, akiknek el kellett fogadniuk a helyzetet.”

Informá­cióink szerint a szerelmesek idén nyáron kelnek majd egybe egy csendes vidéki helyszínen, de nem ha­gyományos templomi szertartás, hanem egy igen különleges esemény keretein belül. A Bors úgy tudja, egy úgynevezett spirituális esküvőt tartanak, ahol a házasulandók nem csinálnak karmát maguknak azzal, hogy fogadalmat tesznek, helyette a szeretet rezgését közvetítik egymás felé.

Szőke Zoltán az édesapja halála után változott meg – legalábbis ezt nyilatkozta róla az első felesége, Anikó, akivel huszonöt évet töltött együtt a színész. A családi tragédia mindent megváltoztatott, Szőke egyre többet járt Délvidékre, a gyermekkora helyszínére feltöltődni, ahol összetalálkozott a régi nagy szerelmével, Annamáriával.

Szőke Zoltán és iparművész kedvese hosszú évek óta fordult a spiritualitás felé, mindkettejük számára nagyon fontos a természet közelsége és annak energiái. Az esküvő időpontját egyébként titokban tartják, ahogy a pontos helyszínt is, mert nem szeretnének sajtónyilvános eseményt csinálni életük legmeghittebb pillanatai­ról.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.