Tíz év után találkozott újra a Depeche Mode tagjaival, így ez volt a második alkalom, hogy a Budapestre érkező zenekar hoteljében töltött el némi időt.

Egy dolog nem változott: Daveből áradt a szexualitás. Vagy belőle, vagy belőlem, és rá vetítettem ki. Ezt nem tudom már eldönteni. Az biztos, nagyon érzem a tavaszt minden egyes sejtemben

– lelkesedett a szőkeség a Borsnak, de hogy pontosan mi történt, arra nem volt hajlandó kitérni:

Tízéves történet ez már... Igen, a hír igaz: 2007-ben sikerült először találkoznom a Depeche Mode tagjaival, és közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket. Hétfő este erre koccintottunk egy fővárosi hotelben

– mondta, majd részletesen beszámolt a zenekar jelenlegi állapotáról:

Martin Gore-ban ma már semmi szexualitást nem találtam. Szottyadt lett! Semmi élet nincs már bennük, azt gondolom, ez már csak a pénzről szól.

Annácska azért még elárulta, hogy egy Lánchíddal szemben lévő hotelben találkoztak, ám az ott történtekről nem teregetett ki több részletet.

Én már húsz éve is Depeche Mode-rajongó voltam, tisztelem őket annyira, hogy nem akartam ezzel címlapokra kerülni soha. Amúgy is címlapokon vagyok.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket.
Magyarul,.- itt a finom liba gége köldöködig ér a vége.
Amúgy régebben nem volt hír hogy egy bua ribanc szét kúrassa magét valamelyik szállodába. De ez kell a népnek? ki mikor kefél, kivel, mekkora a csunyája?? ki mikor szart és az se mindegy mekkorát. Én ezeket a hír csináló barmokat mind nyakon vágnám.
percsi
@qxy: Miből gondolod, hogy bua ribanc? Szerinted ha egy nő jól akarja érezni magát, akkor vagy bua, vagy ribanc, vagy mindkettő? Mit csináljon, ha a pasija már semmit nem ér, sírdogáljon? A nagy frászt! Abban igazad van, mi a fenének kellett nagy dobra verni?
qxy
@percsi: Tudod, egyszer voltam egy fogadáson ahol ő is ott volt. Bele akart folyni a beszélgetésekbe de az esze miatt a gerillák nem rabolnák el . de másra nagyon kapós volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.