A celeb most keményen beleszállt a NAV-ba, számon kérve rajtuk a házkutatás körülményeit.

Győzike otthonát áprilisban szállták meg a kommandósok, mert a gyanú szerint közel 50 milliót vett fel egy román cég számlájáról anélkül, hogy adózott volna utána. A NAV ekkor készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a családtól.

A showman már fellebbezett és panasszal is élt a kommandósok bánásmódja miatt. A 24.hu birtokába került levél szerint Gáspár Győző például engedélyt kért, hogy lezuhanyozhasson, mielőtt elszállítják. Az engedélyt megkapta, ám a nyomozó mindvégig jelen volt a fürdőszobában, amíg lezuhanyzott.

Zuhanyzás közben is kommandós figyelte Győzikét

A levélben arról is szó esik, hogy a Gáspár Bea pénztárcájából lefoglalt 710 000 Ft nem Győzikéék tulajdona volt, hanem kölcsönkapták közüzemi számlák kiegyenlítésére és bankhitel törlesztésére.

Győzike most felülvizsgáltatná, jogszerű volt-e az eljárás:

Ami velem történik, az nem más, mint karaktergyilkosság. Szégyen gyalázat, hogy így próbálják megsérteni és sárba tiporni nevemet. Az igazság győzni fog! Én és családom visszautasítom a vádakat, és követelem a helyreigazítást nyilvánosan! Kérni fogom az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálja felül hogy jogszerű volt-e, ez az eljárás, velem szemben

- mondta a médiajelenség, aki nemrég azt is elárulta, gyógyszerfüggő lett a történtek hatására.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez a görény cigány zuhanyzott ??? Talán idén elöször...

Szegény " megfigyelö "... gondolom gázálarcban figyelt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
...mekkora égés lett volna, ha ezt a faszt szemérmesen magára hagyja a szerv, az meg buliból kimászik az ablakon...na ekkora szégyent nem engednek meg maguknak...amúgy örülhetne ez a csimbók, hogy megengedték a fürdést...

ha keménykedtek volna, akkor összebilincselve, szaros seggel baszták volna be a rabomobilba...akkormeg az lenne a baj...
úgy látszik nem kapott még fegyelemből egy rendesebb oktatást ez a szégyenfolt.
sokanvagyunk
A csórikám kölcsönből fizetné a közüzemit meg a banki törlesztőt... - az ügyvédnek meg majd danolászik egy sort szorgoskodásáért.
volvós
Ez a görény cigány zuhanyzott ??? Talán idén elöször...

Szegény " megfigyelö "... gondolom gázálarcban figyelt...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/child-1099749_960_720.jpg
Pedig hiába fürdik a cigány.
- Miért büdösek a romák?
- Hogy a vakok is letudják köpni őket.
- Hova dugja a cigány asszony a férje elől a pénzt?
- A szappan alá!
mariaberta
Nem tudnak Győzike nélkül élni? Ki a fenét érdekel még ez a pancser?
Clavigo
Múltkor még a nyálát verte valamelyik tv-ben,,,hogy "" jó helyen van a pénze ""...Örüljön ,,hogy kommandós nézi zuhanyzás közben,,,nem pedig a kaptárban,, a leendő " vőlegényei ".
Borsodi
@Clavigo: Elég szomorú,hogy az ilyen emberek érvényesülnek a mi országunkban egy normális országban labdába se rúghatna.Még fenyegetőzik,holott már rég a börtönben lenne a helye.Ha normális dolgozó ember lenne, nem romanéró alig tudna megélni.
nezelodo
Hej de sokan szeretnék, hogy pénztárcájukban úgy lenne hétszázezer, ahogy a Bejja asszonyéban "kölcsön" pénzként volt, a közüzemi számlákra...
simmering73
710 ezer a pénztárcában. Nem semmi. Mekkora bukszája lehet ennek az asszonynak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.