A színésznő fejében néhány éve még a pálya elhagyása is megfordult, amikor lehetőségek nélkül maradt: 2010-ben kiírták a Jóban-Rosszbanból, és a Pesti Magyar Színházban is elvesztette állását. Ekkor még arra is gondolt, hogy inkább recepciós lesz egy kutyakozmetikában.

Erre végül szerencsére nem kerül sor: Gregor Bernadett immár öt éve az Újszínház társulatának tagja, jelenleg is hat darabban játszik, de még mindig van benne félelem.

Gregor Bernadett fél, hogy nem kell senkinek

…néha még félek, mi lesz akkor, ha majd nem kellek. Nem tudom nem észrevenni magam körül, hogy van olyan, amikor egy művész hosszabb időre kiesik a pikszisből, akár önhibáján kívül. Én nem akarom megtudni, hogy milyen nehéz onnan visszajönni

- mondja Bernadett, aki a nehéz pillanatokban önvizsgálatot tartott:

Mindig olyan ember voltam, aki saját magában kételkedik. Hogy ha engem negatív kritika ért, akkor nem támadtam rögtön vissza, hogy annak a másiknak nincs igaza, inkább elkezdtem rágni magam, hogy talán mégis igaza van... mindig magamban kerestem elsősorban a hibát

- nyilatkozott a Borsnak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
már megint elfelejti a nyilatkozó, mit nyilatkozott pár hónapja...akkor még nem félt semmitől, mert 14 éves kora óta a saját lábán áll, tehát mindenkinek coki...most mi történt?
papa.49
@wagabund: Vagy inkább a firkász, a feledékeny???
wagabund
@papa.49: ja, most hogy rákérdeztél, lehet...
papa.49
@wagabund: A Bernike el van a színházban mint ,,maci a málnásban,, OTTHON VAN!!!
qxy
A cipő is ilyen. ha ki van taposva, nem igazán ragaszkodnak hozzá. Jó jó , egyszer kétszer fel lehet azért próbálni de haza azért nem viszik.
qxy
Mert ugye egyszer az a hír hogy most ezzel, , és ezzel szakított, most azzal, most azzal is szakított, ki be járnak az emberbe akkor bizony kialakul egy vélemény.Maradna csendben és cserélgetné a pasikat a fene se törődne vele. de így, Ki ne akarná fel próbálni eccer???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.