Tökéletes férfinak tartja magát Pataky Attila, aki Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában fejtette ki, milyen jól járt vele a barátnője.

Már négy éve együtt voltunk Orsikával, amikor egyszer nekiszegeztem a kérdést, mit gondolsz rólam, hogy éled meg, hogy mi itt létezünk. Azt válaszolta, hogy életem legélhetőbb pasija vagy. Nagyon megköszöntem, mert az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap velem létezni, velem lenni nagyon jó dolog. Volt is ilyen kapcsolatom, de azokban kiderült, hogy hétfőtől péntekig azonban nem tudnánk együtt élni

– mondta Pataky a FEM3 csatornán, bevallva, ő például szívesen mosogat, ha szükség van rá.

Pataky Attila bevallotta, ő a tökéletes férfi

 Az évek során kiderült, hogy én egészen súrolom ezt a tökéletes pasi létet. Orsolya olyan egészséges önbizalmat adott nekem, hogy most már el is hiszem. Közel vagyok a tökéletes pasihoz

– jelentette ki határozottan Pataky, aki a művészetet fiainak is igyekszik átadni.

Ha nőkről van szó, szerintem nagyon fontos a varázslás művészete. Például a masszírozás. Mivel a fiam sportoló, sokszor szoktam őt masszírozni, mert 19 évesen ezt tanultam, első osztályú sport- és gyógymasszőr vagyok. Amikor ő láthatóan élvezi, mindig megjegyzem neki, hogy ezt a lányok is szeretik.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ó te nagyon buta. azért mert a nejed szeret, ami természetes és számára tökéletes vagy, azért a világnak egy töketlen maradsz tudod e?? Nem hiszed? Kérdezd csak meg a messzi barátaidat?? Tudod a hangok a fejedbe hogy " el vittek" Faszát. egyszerűen nem találtál haza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hemami
Ez az ember önbizalom túltengésben szenved, többek között, de ez egyáltalán nem teszi szimpatikussá. Van egy jó magyar közmondás, miszerint " öndicséret büdös . "
CsipkeRózsa
Amennyiben Pataky Attila a tökéletes férfi, akkor bebizonyította, hogy nincs tökéletes férfi.
Pálinkafőző Rézüst
Éjjenek a szíriuszi cigánydalénekesek... :))
namihami
Úristen, az égben. Akkor abba már bele se merek gondolni, hogy milyenek lehetünk mi,többiek, ha te vagy a ""tökéletes"".
Eladott Ország
@hemami: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/pataky.jpg
Mellélkelem az önbizalom túltengés hátterét. Nyelvújításod (liberálisok +idióták =liberóták) lábszaga egyáltalán nem jelent garanciát arra, hogy sikerült megmondanod a tutit. A megfelelési kényszerrel nyakon öntött demagógia, a magyar nyelv zsigeri megerőszakolása, a fájdalomtól üvöltő rímek és a fröcsögő, megbélyegző “mondanivaló” ragacsos elegye az életmű egyáltalán nem szükségszerű, koncentrált pofántörlése. A miskolci nyomorból messzire jutott Pataky Attila életének 60. éve táján jutott el arra felismerésre, hogy művészként politikai­ közéleti megmondásra kell adnia a fejét. Ennek szellemében a keresztény kormány és a polgári oldal által az elmúlt években szitokszóvá degradált “liberálisok” mögött felsejlő emberekbe mártja tudatlanságtól, elvakultságtól csöpögő kését. Elfelejtve, hogy rajongói között valószínűleg pontosan annyi, magát liberálisnak tartó ember volt (a jelen idő használatát aggályosnak érzem), mint keresztény, szőke, magas, szemüveges vagy ateista. A művész úr a vélemény­ és szólásszabadság liberális értékének nevében gyalázza és nyilvánítja kollektíve bűnössé, nem emberré a másként gondolkodókat.
„Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint
hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek.
magyarbakancs
"Pataky Attila bevallotta, ő a tökéletes férfi"
Elme osztályon.
a látott mostanában elme orvos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.