A Fresh egykori szexbombája már hat hónapos terhes – párjával már az esküvőt is megtartották és Toszkánában nászúton is jártak, ám Wiki úgy véli: a terhesség nem épp az az áldott állapot, amilyennek elképzelte.

A lábdagadás nagyon fura volt, megijedtem, de aztán az leapadt. Gondolom a hirtelen megerőltetést nem bírta. Igazából én azt hittem, hogy egy nagyon szép nyaram lesz. Jövök-megyek, napozgatok, de már a mostani idő is megterhelő. Édes teher, de van egy túlsúly, amit vinnem kell és már lihegek. Ha elmegyek közértbe, háromszor fordulok, mert már nem tudok cipelni sem. Ezek a tünetek nap, mint nap jönnek, amik nem volt előtte, úgyhogy szokni kell

– mesélte a természetes szülést tervező énekesnő a FEM3 Caféban, majd folytatta a problémák sorát:

Az is fura, hogy nyomódik fel a gyomor meg a belső szervek. Az étvágyam meg lenne, de nem annyira tudok enni, ha meg túleszem magam, akkor nagyon rosszul vagyok. Még egy plusz szuper dolog, ami bejött, az a gyomorégés, ami nekem soha nem volt. Úgyhogy nem tudom, aki azt mondja, hogy ez annyira csodálatos, az mire gondol éppen. Természetesen a gyerek maga az, és amikor mozog az is, de hát az össze többi?! Hihetetlen, hogy mik vannak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
ha ennyi baj van vele , " Le kellett volna nyelni"buta liba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.