915 ezer követője van a Facebookon, 100 ezer az Instagramon.

Egymilliárd forintot érhet Kasza Tibi Facebook-oldala egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő szerint – olvasható a Blikk cikkében.

Kasza Tibor Facebook-oldalának több mint 915 ezres követőbázisa száz százalékban organikusan jött létre, ami nagyon ritka Magyarországon. Dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, egymilliárd forintos értékkel bír és ez a tendencia egyre növekszik.

Az ereje abban rejlik, hogy Tibor rengeteget kommunikál a követőivel, napi 16 órában interakcióban van a hozzászólókkal. Ezáltal az a heti elérés, amit az oldala biztosít, ideális új kampányok beindításához

- mondta el a lapnak Pintér Szabolcs social media stratéga.

Kasza Tibi természetesen örül a hírnek, a lapnak elmondta, hat éve kezdte el építeni az oldalát, az Instagramon pedig már 100 ezer követője van.

A legnagyobb hazai cégek szeretnek velem dolgozni, mert nem csak a kampányokhoz biztosítok nagy követőbázissal rendelkező felületet, hanem a stratégiák megalkotásában is részt veszek. Napi szinten öt-tíz megkeresésre kell nemet mondanom, mert a kapacitásomba jelenleg csak olyan megállapodások férnek bele, amelyek minimum fél évre, de inkább egy évre szólnak

- mondta el a lapnak Kasza, aki azt is elárulta, mik a tervei az oldalával.

Ebben az évben az a célkitűzésem, hogy TV csatornává alakítsam az oldalam és minden nap legyen önálló, gyártott videós tartalmam, mert ezeket 500 ezer -1,5 millió ember nézi meg, ami elképesztő szám Magyarországon.

Kasza Tibit a cikk szerint teljesen beszippantotta a közösségi média reklámvilága, több cég kampányában is részt vesz  grafikusként, fotósként, vagy videósként, és a stratégiák kidolgozásába is beszáll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.