Családi kör.

Április közepén a Nemzeti Adó és Vámhivatal kommandósokkal szállt ki Győzikéékhez, a showmant 50 millió forintos költségvetési csalással gyanúsította meg a hatóság, akik házkutatást is tartottak a családnál.

Gáspár Győző most elárulta a Ripostnak, ki jelenthette föl áprilisban: egyik unokatestvére.

Nem értem, miért csinálta! Azért, mert nem tudja elviselni, hogy én elértem a céljaimat, és belőlem az a valaki lett, aki mindig is lenni akartam.

(Címlapi kép: Youtube))

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Unokatestvére... Ismerve a csoportot, azt is tudja melyik az ezerből?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Vazze, akkor meg reklamalni se mehetsz sehova - ez a fajtad...
lópicigáspár
Unokatestvére... Ismerve a csoportot, azt is tudja melyik az ezerből?
nyanya001
Egy rakás szar lettél, adócsaló moslék, aki a családját közszeme tette
csak azért, hogy gazdagodjon mert egyébként egy tehetségtelen senki vagy.
Ha kimennél énekelni a Duna partra, a halak is kidöglenének Paksig.
dodóka
@nyanya001: meg lehet próbálni utána csinálni...
karma1
@dodóka: Tudod, ahhoz gyomor is kell, meg olyan bunkosag-fokozat, ami gyozikenek van.
Ha nem vetted volna eszre, @nyanya001 egyaltalan nem irigy ra - nehogy mar ez a szerencsetlen niemand legyen barkinek is a peldakepe...
gyozike sehol sem lehetne egy normalis orszagban, legalabbis nem a kiralyi csatornakon (bar mar most szinte minden csatorna kiralyi)...
Amit gyozike csinal, az nem karrier, aminek tudas alapja van, hanem kalandorkodas, ami az IQ-nuku nepcsoport szorakoztatasa...
cikicakk55
@dodóka: Szerintem egy normális ember sem próbálja meg utána csinálni.Nekem nem venné be a gyomrom,hogy a magánéletem kiteregessem ország- világ előtt.Ha annak idején nincs a két lány a Romantikban,Győzike most sehol sem lenne .Ők tolták a szekerét,mert nekik volt hangjuk.Ő csak idétlenkedett..Na ezt senki nem irigyli tőle és utána sem akarja csinálni senki.
qxy
Amit elért azt nem magának köszönheti.
Ének? ha van egy fasza stúdió programod, bárkiből énekest lehet csinálni. a színpadon meg énekelhet falsan is nem hallatszik, mert nincs be kapcsolva a mikrofon.ennyi. A többit meg amit elért, az sajnos a tévé tette . most is ismétlik a cigány gyerek műsorát, mert szeretik. Szerintem, ha szeretik akkor egyék is meg a sok buta embernek ez kell. .- " meee ollan jóó
Cefi
Kiderült, ki jelentette fel Győzikét  NAV-nál.

Egy sörre jó nálam.
human
Ez kurvajó :D "belőlem az a valaki lett, aki mindig is lenni akartam"
Tehát mindig is adócsaló akart lenn :D
human
@dodóka: Mégis mit kellene utána csinálni? Az adócsalást?
Eriksson
@human: Pl, a Romantic együttest. Kifejezetten jók voltak ők hárman: Kunovics Katinka, Völgyi Zsuzsi és Gáspár Győző
human
@Eriksson: Nem az én műfajom. Ott talán még volt valódi munka abban, hogy mondjuk szervezte az együttes fellépéseit (ha így volt.). Bár szerintem már ott is számla nélkül és zsebre dolgozott.
Eriksson
@human: Nem tudom hogy volt, de csinált valami említésre méltót. Attól függetlenül, hogy kinek tetszett, kinek nem.
justhpeter
@Eriksson: Azért azt se felejtsük el, hogy ott a két hölgy vitte a prímet.
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: gyűzike csak tátogott play backre, más hangjára...:)))) Tényleg jó volt...Neked...:))))
human
@Eriksson: Valóban ott csinált valamit. Neked például tetszett, ha jól értem. Maradhatott volna azon a szinten. De nem így döntött és ezért megérdemli a kritikát.
Olyan ez mint Schmitt Pál esete. Ő is maradhatott volna olimpiai akármi, de neki nem volt ez elég.
papa.49
Mindent leírtatok nincs mit hozzátenni...
karma1
@papa.49: Hahaha, de van: mikor tunik mar el a kepernyorol, meddig szennyezi me'g azt? Nehogy ma' ez legyen a szinvonal, es nehogy ma' Evelinke legyen a magyar kardashian?
Eriksson
@justhpeter: Valóban, Győzi nélkülük nem sokra ment volna. De övé volt az ötlet, a kivitelezés, meg ami jár a menedzseléssel.
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: És neked mi a jó? Kritizálni amit mások csinálnak?
Eriksson
@human: Hogy nekem mi tetszik, az az én dolgom. Én csak ténymegállapítottam, ebből nem kell semmilyen következtetést levonnod az ízlésemről.
papa.49
@karma1: A retek + tv. naponta adják a többéves visítozásaikat, mondjuk én akkor se néztem, meg most se nézem...
Ez a beszélni se tudó buta kancigány csak itt lehetett ,,sztár,,...
karma1
@papa.49: Latod, vannak jo oldalai is a tavolsagnak,...:o))) En meg veletlenul se tudnek rakattintani a TV allomasra...:o)))
papa.49
@karma1: Hát irigyellek is érte nagyon, mert itt hiába van 92 csatorna, abból 10 sport ami engem igazán nem érdekel, van kb. másik 10 cincogós csatorna ahol olyan ,,zenét,, adnak hogy a hátamon feláll a szőr, van kb. 15 olyan amin a fütyiszt istenítik naphosszat, és van egy pár ahol találok olyan műsort ami érdekel is ezek a Dicovery, a Nat Geo, a Spek. és a többi ilyen, filmet már régen nem nézek a mozicsatornákon se, mert kurvára idegesít a 10 percenkénti 10 perces reklám, inkább letöltöm a gépre és onnan nézem reklám nélkül...
Meg néha a ,,konzervek,, az 530 db. kazetta, meg a 300 DVD. ...
Eriksson
@papa.49: Látod papa. Azt amit itt leírtál, még nagyon sok ember véleményét tükrözi. Viszont sok van olyan, akiknek éppen az tetszik, ami neked nem. Szóval egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy mi a jó, és mi nem az. Talán egy népszavazás döntene? Hát az sem. Mert mindkét oldal véleménye az 50 %-hoz húzna.
Szerinted?
papa.49
@Eriksson: Ha már így megtaláltál, az én véleményem az hogy sokkalta kevesebb reklám, nem a film, vagy más műsor közben hanem előtte, utána, és választási lehetőség a mai korban nem is nagy kívánság, ha nem akarom a reklámot nézni ne jelenjen meg...
Egyébként ha megnézed egy film hosszát percben pl. a netten, és összehasonlítod a tv. műsorban szereplő idővel láthatod, hogy 30-40 percet nézted a számodra esetleg tökérdektelen reklámokat...
Na de hát nem kell engem utánozni, mindenki úgy, és azt nézi amit akar, vagy amit tud!!!
Eriksson
@papa.49: Tök igazad van, de most nem a reklámokról akartam beszélni, hanem a műsorokról, hogy ki, mit, milyen műfajt kedvel.
papa.49
@Eriksson: Ha megnézed a műsorújságot mit látsz, azt hogy 251, szer ismétlik azt a filmet amit ezelőtt jó 20 évvel láttál először, vagy ott van a ,,két pasi, meg egy kicsi,, ha meglátom az újságban már áthúzom mert herótom van már a gügye történettől, amúgy se vagyok vevő az ilyen rétestészta filmekre, a leghosszabban nézett film a Dallas volt úgy a 10. részig, aztán ende...A másik mikor egy jó filmből amit esetleg éppen szeretek is csinálnak 50 részes sorozatot, hát attól is feláll a hátamon a szőr...Amiket én szeretek azok megvannak kazettán, vagy DVD. esetleg a gépben, és a külső tárban, a zenéimmel együtt...
Eriksson
@papa.49: Ebben is egyetértünk, úgyhogy nálam hetekig nincs bekapcsolva a tv, legfeljebb ha az unokáim jönnek. :))) Filmet szg.-en nézek, amekkora választék van, sosem érnék a végére, még ha napi húsz órát moziznák, akkor se. Reklámmentesen!!!
mariaberta
Adócsaló vagy nem? Ez a lényeg. De biztosan jól fekszik valahol. -mint pl. Farkas Flórián, mert bármelyikről van szó, megússzák a felelősségre vonást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.