Norbi természetesen perel, ötmillió forintot kér a jó hírneve megsértéséért.

Facebook-bejegyzésben ment neki Schobert Norbi fitneszgurunak egy szegedi orvos, Patay Gábor – olvasható a Blikk cikkében. 

Megszabadítottál sok embert a cukortól, hogy nagyobb függőségbe taszítsd őket. És ezzel egy időben még az élelmiszerüket is elvetted! Nem cukroznak semmit, édesített, nulla értékű mocskon éheznek. Egyre több a beteg. Már miattad is. Felelős vagy érte!

– olvasható Patay közösségi oldalán a lap szerint.

Egy másik bejegyzésben pedig az volt olvasható Norbinak címezve:

Igazi rohadék vagy.

Norbi a Blikknek elmondta, a doktor ezzel a magyar élelmiszergyártásnak ment neki, mert ő 64 gyártócéggel dolgozik együtt. 

Sajnos a „jóindulatú” emberek szinte hetente jelentenek fel bennünket. Már szinte megszoktuk. Persze soha nem volt semmi kivetnivaló sem az áruban, sem a bolti körülményekben, 14 év alatt egyetlen bírságot sem kaptunk

- idézte fel Norbi.

A fitneszguru bírósághoz fordult, a jó hírnév megsértéséért ötmillió forintos pert indított az orvos ellen.

Én mint edző és cégtulajdonos nem értek a biokémiához, de szerencsére van egy szaklektorom, dr. Csapó János, aki egyben a Magyar Tudományos Akadémia tagja is. Ő tudja tudományosan igazolni az élelmiszerek élettani hatásait, ezért is őt kértem arra, hogy reagáljon szakszerűen annak az embernek a rágalmaira, aki gyilkosnak nevezett

 - mondta el Norbi a Blikknek.

(Címlapi kép: Youtube)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"...Igazi rohadék vagy..."
Nos, kocsogguru !! Ebben igaza van a dokinak,
eddig sem kételkedtünk a jellemedben !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
A valóság sohasem fekete vagy fehér. Nincsenek egészséges ételek ! Beteg emberek vannak akiknek kontrollálni kell a táplálkozását. Egészséges ember változatosan táplálkozzon lehetősége szerint. A különböző tápanyagoknak lehetnek hasznos és káros tulajdonságai, egyiknek több a másiknak kevesebb.

- meg kell enni a héját is, mert abban van a vitamin!
- meg a permetlé.

A mérgeket az különbözteti meg a tápanyagoktól, hogy azokból kevesebbet szabad enni.
volvós
"...Igazi rohadék vagy..."
Nos, kocsogguru !! Ebben igaza van a dokinak,
eddig sem kételkedtünk a jellemedben !!!
papa.49
@volvós: Kíváncsi vagyok mit ítél a bíróság, mert ennek a ,,kiugrott rendőrnek,, nagyon ott a zabszem a seggében...
dr. prédikátor
@papa.49: Lófasz van a seggébe, nem zabszem!!!
idppp
Milyen jó hírneve van ennek a szemét kuruzslónak? Dr. Patay nem az egyetlen neves orvos, aki azt állítja, hogy Schobert Norbi semmihez nem értő, a tudatlanságával az embereknek rengeteg kárt okozó sarlatán! A magyar embernél meg nincs hiszékenyebb/hülyébb a világon, tisztelet a kivételnek!
qxy
van egy szaklektorom, dr. Csapó János, aki egyben a Magyar Tudományos Akadémia tagja is. Ő tudja tudományosan igazolni az élelmiszerek élettani hatásait,
Kedves Norbi.
Ha nekem is lenne annyi pénzem, vagy több akkor ugyan ez a szaklektor bebizinyítja nekem hogy szar az egész amit csinálsz ilyen egyszerű. Lófaszt értesz te semmihez.
Példa. egyik esete Norbinak.gondolom sokan látták a tévébe amikor nyakon baszták.
Na kérem. Kiképző tiszt volt. és nyakon baszták?? el sem hajolt? semmi reflex? mi van? Ez olyan mint én is jártam egyetemre 15 évig. mert kérdezték. De azt nem kérdezték miért? " hát a moslékért" De oda jártam nem??? Na meg a zene amit lopott vagyis " meg vette" Igaz már halott a gazdája de volt egy szellem idézésen? vagy mi a frász? hazug disznó .
Amúgy meg ha valaki fogyni akar, csinálhatja azt az edzés tervet amit előír a Norbi, és mellette ehet akármit. ennyi. Na meg akarni kell fogyni mert a fogyás a fejben dől el.
Pálinkás Pál
@qxy: Milyen kiképzőtiszt??? aA 120 centijével...motoros suttyó volt a rendőrségnél,ami igen zsíros zsebredolgozós állás volt az ő idejében!!
quadrocopter
Itt az ideje, hogy valaki rendesen felrúgja Föld körüli pályára ezt a tahót! Megélhetési fitfasz guru, humbuk király!
qxy
@Pálinkás Pál: Eccer ő nyilatkozta erre emkéxem tuti. Még csodálkoztam is hogy ez a kis görcs? nyakon baszom azt ott is ugrik ahol nincs is árok.Ez egy hazug kis abortusz maradék
wagabund
..."szerencsére van egy szaklektorom, dr. Csapó János, aki egyben a Magyar Tudományos Akadémia tagja is. Ő tudja tudományosan igazolni az élelmiszerek élettani hatásait, "...

eb ura fakó! (?)...

...ugyanis Trump elnöknek is van hasonló kaliberű tanácsadója, aki szerint nem is melegszik a Föld légköre..

halljuk a hírekből, mi lett belőle..

na, akkormost kinél is van az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.