Leslie Mandoki volt Hajdú Péter vendége az Esti Frizbiben, a műsor vasárnap este az ATV-n kerül adásba.

A zenésszel a politika is szóba került: Mándoki állítja, őt nem a pártpolitika érdekli, hanem hogy melyik párt mit tesz az emberekkel. Ő egyébként nemcsak Angela Merkel jóbarátja, akinek több kampánydalt is írt, de Orbán Viktorhoz is szoros kapcsolat fűzi.

Leslie Mandoki: "Brüsszelben nincs megoldás a problémákra"

Tavasszal derült ki, hogy Mándoki 1,5 milliárd forintos támogatást kapott a kormánytól, amit a Magyar Nemzet szerint utolsó forintig a magyar adófizetők álltak.

Brüsszelben nincs megoldás a problémákra, a Brexitet is az EU vezetői okozták. Mi választhatunk, hogy a görög vagy a magyar modellt követjük

– mondta Mándoki, majd hozzátette: hét éve az ország le volt gatyásodva, most pedig arról kell beszélni, hogy hogyan osszuk el a növekedést.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi gondok itt kezdődnek, hogy a nem egyértelműen kormánypropagandaként elkönyvelt TV-ben egy Leslie Mandoki meg egy Hajdú Péter elmélkedik Európáról az EU-ról! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
',5 milliárd és barátság?
Nem lehetett nehéz ellenállni és beállni a barátok sorába. Igen hatásos érvnek tűnik egy életre(??), de legalább is egy esetleg bekövetkező választási bukásig történő barátság megvalósulásához.
RonaGyuri
az igazi gondok itt kezdődnek, hogy a nem egyértelműen kormánypropagandaként elkönyvelt TV-ben egy Leslie Mandoki meg egy Hajdú Péter elmélkedik Európáról az EU-ról! =))
Hellcat
Igaza van...MÁR nincs...ugyanis ide utalták már mind a 14000 milliárdot bazdmeg...aztán drága politkusaink jól elbaszták aze egészet látszata meg nincs.
quadrocopter
Ugye, hogy az 1.5 mrd. nulla perc alatt megtanít orbánul beszélni! Zenélj csak öcskös, abban lehet, hogy jobb vagy! Amúgy a Dzsingiszkán zenekar is "menekültekből" állt össze!
silber13
@RonaGyuri: Egy közepesnél is gyengébb, az országból meglógott, majd a nagy tarhálásra vuisszatérő úgynevezett dobos mit ugat bele egy számára indiferens otszág ügyeibe?
bakegya
Kirepült már időbe,most ,hogy utána nyúlt a dakota,hazajött hogy belekakáljon a fészekbe!
papa.49
@bakegya: A hazugovicsnak ilyen emberszerűek kellene a vajna. a mándoki, a szarágyú, és társaik...
szép új világ
Suszter maradjon a kaptafánál. A zenéjük jó, de miért érzi úgy, hogy most feltétlen össze kell szaroznia a nyelvét Orbán seggével.
justhpeter
@szép új világ: Mert még onnan nem nyúlt le eleget.
lópicigáspár
Dikk a Dzsingisz Kán szájából kiesett az "okosság"!!! Nem ismeri azt a közmondást, hogy hallgass, bölcs maradsz! Túl régen lépett ki a hanyatló nyugatra, meg kellene próbálnia meztelen seggel manapság itthon! Gyorsan változna a véleménye!
Nessy
A "növekedés elosztása" nem probléma szíve csücskének, Orbánnak! Nem csak a növekedést, de még a gyerekek jövőjét is eladja már hitelbe! Hiába, fentről nézve minden nagyon szép, csak lentről nézve pocsék! És mi lent vagyunk!
Zeta
Mikor két barnanyelv találkozik a kedvenç odunál!
Veleda
No brávó! Másfél milliárddal támogatták a Mándokit, a hazai kórházakban pedig nincs mán doki:))
Azért érdekelne, hogy mi a bánatra fordítja ezt a hatalmas összeget, szerintem nincs rászorulva, saját zenei stúdiót működtet Németországban.
Zeta
@Veleda: ennyi pénz után csak nem tud tisztán látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.