Leslie Mandoki volt Hajdú Péter vendége az Esti Frizbiben, a műsor vasárnap este az ATV-n kerül adásba.

A zenésszel a politika is szóba került: Mándoki állítja, őt nem a pártpolitika érdekli, hanem hogy melyik párt mit tesz az emberekkel. Ő egyébként nemcsak Angela Merkel jóbarátja, akinek több kampánydalt is írt, de Orbán Viktorhoz is szoros kapcsolat fűzi.

Leslie Mandoki: "Brüsszelben nincs megoldás a problémákra"

Tavasszal derült ki, hogy Mándoki 1,5 milliárd forintos támogatást kapott a kormánytól, amit a Magyar Nemzet szerint utolsó forintig a magyar adófizetők álltak.

Brüsszelben nincs megoldás a problémákra, a Brexitet is az EU vezetői okozták. Mi választhatunk, hogy a görög vagy a magyar modellt követjük

– mondta Mándoki, majd hozzátette: hét éve az ország le volt gatyásodva, most pedig arról kell beszélni, hogy hogyan osszuk el a növekedést.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi gondok itt kezdődnek, hogy a nem egyértelműen kormánypropagandaként elkönyvelt TV-ben egy Leslie Mandoki meg egy Hajdú Péter elmélkedik Európáról az EU-ról! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Dikk a Dzsingisz Kán szájából kiesett az "okosság"!!! Nem ismeri azt a közmondást, hogy hallgass, bölcs maradsz! Túl régen lépett ki a hanyatló nyugatra, meg kellene próbálnia meztelen seggel manapság itthon! Gyorsan változna a véleménye!
Nessy
A "növekedés elosztása" nem probléma szíve csücskének, Orbánnak! Nem csak a növekedést, de még a gyerekek jövőjét is eladja már hitelbe! Hiába, fentről nézve minden nagyon szép, csak lentről nézve pocsék! És mi lent vagyunk!
Zeta
Mikor két barnanyelv találkozik a kedvenç odunál!
Veleda
No brávó! Másfél milliárddal támogatták a Mándokit, a hazai kórházakban pedig nincs mán doki:))
Azért érdekelne, hogy mi a bánatra fordítja ezt a hatalmas összeget, szerintem nincs rászorulva, saját zenei stúdiót működtet Németországban.
Zeta
@Veleda: ennyi pénz után csak nem tud tisztán látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.