Nemsokára elkezdődik a zenész és kilenc társának bírósági ügye. Galambos Lajos bátran áll a tárgyalás elé, és optimistán várja a fejleményeket.

Készülünk a tárgyalásra, és várom, hogy végre tisztázhassam magam. Végre független és pártatlan fórum elé került az ügy, és nem egy általunk ismeretlen koncepció alapján folyik az eljárás.[Sosem loptam senkitől semmit, vizet sem, gázt sem és áramot sem. Ennek ellenére a fellépéseim alkalmával igen gyakran kérik azt a dalt, hogy Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek. Eljátszom, de a keserűség mégiscsak ott van bennem.

 – mondta Galambos Lajos a Borsnak. A zenész a vádlottak padjára idézett feleségét, Boglárkát is félti.

Galambos Boglárka egyetlen bűne, hogy Boldogasszonypusztán él. Ő nem bűntárs, hanem házastárs. Ez az eljárás az idegeinket alaposan megtépázta. Csak annyit mondhatok, Bogi jól van! De egy édesanyát, akit el­vittek a kiskorú gyerekei mellől, már ennek az emléke is rossz érzésekkel tölt el.

- mondta a lapnak Lajcsi.

Galambos Lajost és feleségét 2015 szeptemberében vették őrizetbe lopás és vesztegetés gyanújával, a vád szerint illegális áram-, gáz- és vízelvezetés nyomaira bukkantak a zenész Mocsa melletti birtokán, Boldogasszonypusztán, a valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban.

Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.