Nagyon jó pénzt fizettek, ezért vállalta a Szerencsekerék műsorvezetését Klausmann Viktor, nyilatkozta a tévés a Borsnak.

Klausmann Viktor több éven át vezette a Szerencsekerék című vetélkedő műsort, Prokopp Dóra és Gajdos Tamás mellett. A tévés véletlenül került a szórakoztató műsorok világába, sok kérlelés és pénz kellett ahhoz, hogy elvállalja a feladatot.

Belpolitikai újságíróként dolgoztam, eszem ágában sem volt vetélkedőt vezetni, de az egyik gyártásvezető addig kérlelt, hogy elmentem a castingra.

- nyilatkozta Klausmann a Borsnak, aki elmondta, csak azért vállalta a munkát, mert

Nagyon jó pénzt fizettek.

Az újságíró kulisszatitkokat is elárult a műsorról, illetve annak castingjáról.

A castingot három egymást követő pénteken tartották a régi Olimpia moziban. Az első alkalommal három üres forgószékkel kellett beszélgetni tíz percen keresztül, másodszor már előbukkant Vágó István is, aki a Szerencsekerék első szerkesztője volt, harmadik alkalommal a producer várt, és csak annyit kérdezett, mennyi pénzt kérek. Ez december 2-án történt, egy héttel később már forgattunk. Nagyon alaposan fel kellett készülnünk az adásokra, mindig célzottan irányítottuk a játékosokat. 

- emlékezett vissza Klausmann.

BORS

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Télleg pénzért dolgozott?! Ki hitte vóna?! Aszittem basszus, hogy stoverkért.
mariaberta
Ez a pasas tényleg azt gondolja, hogy a néző ennyire hülye volt? Szerintem ugyanis senki sem gondolta, hogy ingyen műsort csinál.Most éppen miért volt olyan fontos ez a bejelentés? Régen beszéltek róla? Hát ha nincs más mondani valója? Óh te szegény!
staro2
Rég olvastam ennél időszerűbb cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.