Az énekesnőt is megrendítette a londoni terrortámadás híre. Tóth Vera hosszas Facebook-bejegyzésben taglalta, milyen érzések kavarognak benne a történtek hatására.

Vera hangsúlyozta, bármi történjék is, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a félelem és a gyűlölet – ami a terroristák fő célja lenne a hasonló cselekményekkel.

Nem vagyok hajlandó gyűlölni. Nem fogják nálam elérni azt, hogy azt a melegséget örökre elfeledtessék velem, ami gyermekkoromban belém költözött. Nem fogok utálni, utálkozni, nem akarok félni, nem akarok azért egyedül maradni, családalapítás nélkül, mert rettegek, hogy a gyerekem nem jön haza az iskolából, vagy egy koncertről, nem adom meg azt az örömet a terroristáknak, hogy egy örökké szorongó, feszültséggel élő emberré alakuljak. Maradok hitemmel és reményemmel, hogy a belső megerősödésünk, a félelmeknek való hátat fordítás, a gyűlölet csírájában elfojtása majd egy olyan kollektív erőt eredményez, ami megbénítja azokat a cselekedeteket, melyek az emberiség ellen történnek, hogy az éberséggel és lelkünk kordában tartásával elvonulhat végre a félelem és a halál szele

- írta.

Itt a teljes bejegyzés:

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Europa kereszteny reszen igy nevelik a gyerekeket, igy gondolkodnak.
Ahol egy elmebetegre bizzak a fiatalok neveleset, ott a gyulolet dominal!
Gratula Magyarorszag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.