Új vígjátéksorozat indul Eva Longoria főszereplésével ma este a TV2-n. A Telenovella a szappanopera-gyártás kulisszatitkait mutatja be sok-sok humorral.

Eva Longoria a Született feleségek óta mit sem változott, a latin szépség ezúttal remek humorát is megmutatja új sorozatában, melyet a Született szobalányok után szintén producerként jegyez.

Érkezik az új sikersorozat a TV2-re Eva Longoriával

A Telenovella egy spanyol nyelvű szappanopera forgatásán játszódik, ahol a profi stáb mindennapjait, magánügyeit és intrikáit is végig kísérhetik a nézők kedd esténként.

A sztori röviden: Ana Sofia Calderon (Eva Longoria) egy gyönyörű sorozatsztár, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Egy napon óriási meglepetés éri, hiszen volt férje – aki megcsalta, és ezért rúgta ki korábban – szerepet kap abban a telenovellában, amelyben ő a címszereplő.

Hogy a történet még viccesebb legyen, egy macsó szépfiú, az egykori főszereplőből mellékszereplőre lefokozott díva és egy kissé butácska tinisztár is színesíti a történetet.

Szereplők: Eva Longoria (Ana) – Pápai Erika, Diana-Maria Riva (Mimi) – Zakariás Éva, Jose Moreno Brooks (Gael) – Pál Tamás, Amaury Nolasco (Rodrigo) – Csík Csaba Krisztián, Jadyn Douglas (Roxi) – F. Nagy Erika, Jencarlos Canela (Xavi) – Dolmány Attila, Alex Meneses (Isabela) – Farkasinszky Edit

Telenovella június 6-tól minden kedden 22.55-kor a TV2 műsorán a Született szobalányok után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.