Az ország kedvenc egykori bankrablója úgy érzi, már csak egy dolog hiányzik igazán az életéből.

Ambrus Attila eseménydús időszakon van túl, hiszen most tért vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol napi egy dollárból tett meg több mint 5 ezer kilométert – ráadásul Berki Krisztián társaságában.

Gyereket szeretne a Viszkis rabló

A Viszkis emellett már nagyon várja az életéről szóló film november 23-i premierjét is. Emellett a legfőbb vágyát is elárulta az RC News-nak: a feleségével szeretne legalább egy, vagy inkább két gyermeket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bodorandras
@nem tibi: Szégyeld magad, te gyökér!
nem tibi
@bodorandras: Ezt nekem írtad ? Én szégyeljem magam miközben ez a kis geci havai szigetén
koktélozott mi addig agyondolgoztuk magunkat hogy meg tudjuk élni ?
Ilyen böszme arroganciát ? Hát pofám leszakad !
qxy
Gyereket szeretne??? hát nem tudom. én amikor akartam, akkor a nejemmel beszéltük meg ez meg?? akkor ha jól értem , mi csináljuk meg neki?? a cím alapján.Nincs kukurú? vagy mi?
bodorandras
@nem tibi: Neked, te genny! Miért románozod, te kretény!? Apja, anyja, minden őse magyar volt, vagy székely. Te meg csak Nem Tibi? Hát ha nem vagy tibi, akkor mi vagy, Géza, Béla, Ubul? Szerintem egyszerűen mélymagyar bunkó!
nem tibi
@bodorandras: A románon kaptad fel a vizet ? Hozsannázzál akkor neki
Én kérek elnézést (szerinted hogy gyökér ,kretény és genny vagyok) mert nem ismerem az elhíresült fegyveresrabló börtöntöltelék romániai családfáját .
Nevetséges :-)
bodorandras
Na ide figyelj, te seggfej! Az, hogy valaki betörő, nem a nemzetiségétől függ. Van román betörő (Ambrus nem az, és egyébként leülte ezért a büntetését!), és van magyar, szlovák, orosz, sőt német, angol vagy svéd betörő is. Én azon "kaptam fel a vizet", hogy te lerománozol egy magyart, mert erdélyi. Ez pedig nettó bunkóság, és mélymagyar nácizmus! És ezzel már többet is foglalkoztam veled, mint amit megérdemelsz, úgyhogy kapd be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.