A tíz éves szünet után visszatérő brit énekes fejsérülést szenvedett, és műteni kell.

A The Sun információja szerint, a 66 éves Phil Collins egy lépcsőfokon botlott meg vagy veszítette el az egyensúlyát, amint szerda éjjel ki akart menni a mosdóba. Az értesülést a hétszeres Grammy-díjas énekes szóvivője is megerősítette, hozzátéve, hogy a fejsérülést egy szék okozta. A világsztár arra zuhant rá.

Phil Collins az esetkor nem otthon, hanem egy londoni luxushotel lakosztályában tartókozott. Június 4-én, 5-én és 7-én is sikeres koncertet adott a brit fővárosban, és épp a csütörtök esti koncertjére akart rápihenni, amikor a baleset történt. Úgy volt, hogy péntek este is fellép a Royal Albert Hallban, de a két utolsó előadást le kellett mondani, ami nagyon bosszantja az In The Air Tonight énekesét. Arról még nincs hivatalos hír, hogy Not Dead Yet, azaz Még nem haltam meg című európai turnéjának többi koncertjével mi lesz.

"Phil alig várja, hogy visszatérjen a színpadra, de csúnya sérülést szenvedett, és időbe fog telni, mire ebből felépül" – mondta a Sun riportjában Collins egyik ismerőse, és hozzáfűzte, hogy a tízéves szünet után visszatérő világsztárnak a szeméhez közel szakadt fel a fejbőre, amelyet több öltéssel kellett összevarrni.

A Genesis együttes egykori dobos-énekesére nagyon rájár a rúd. Először a fél fülére süketült meg, majd súlyos gerincbántalmak alakultak ki nála, ami miatt a dobolást is fel kellett adnia. Tíz éve nem koncertezett, hat éve jelentette be visszavonulását, 2015-ben pedig komoly gerincműtéten esett át. Azóta bottal jár, és vélhetően e bizonytalanság okozta, hogy elesett a hotelszobában. Az előzetes hírek alapján, novemberben pótolja be az elmaradt londoni koncerteket. – írja a Blikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.