A forralt bor nem csupán az egyik legfinomabb téli ital, de finom édességeket is készíthetünk belőle. Ilyen a forralt bor zselé, amely nem igényel se sütést, se sok munkát. Kivitelezése nem csupán egyszerű, de a zselét 1-2 nappal előre el lehet készíteni, így csupán a dekorációra kell koncentrálni a tálalás napján. Éppen ezért remek vendégváró desszert, nem beszélve arról, hogy esztétikus is.

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.