Vasárnap a 24.hu számolt be róla, hogy nem aratott sikert Dévényi Tibi bácsi a Harley-Davidson Open Road fesztiválon, amire többek közt egy kis Grófo-számmal kézült. Ezen a ponton a közönség megdobálta.

A megszólalók szerint a pöttyöslabdák ura megalázva menekült a színpadról, amikor a közönség nem honorálta a mulatós szerzeményt.  Tibi bácsi azonban máshogy emlékszik, árulta el a Blikknek:

Amikor Kis Grófo dala felcsendült, én már a színpadon sem voltam, lement az utolsó szám, a Lemezlovas, eldobtam az utolsó pöttyös labdát, majd önszántamból hagytam el a porondot, hiszen véget ért a koncertem, ami egyébként remekül sikerült. A technikusom rakta be a Kis Grófót, én akkor már a közelben sem voltam. Ő pakolta a cuccaimat, és egysze­rűen meg akarta hallgatni ezt a számot, mert úgy kezdődik, hogy „szegény vagyok”

– mesélte a Blikknek.

Az ügyről Kis Grófónak is megvan a véleménye:

Egy megosztó személyiség vagyok, sokan szeretik a zenémet, sokan nem, és ez így van rendjén. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen előfordulhat manapság egy fesztiválon – még ha valós dobálózás nem is történt –, ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna. Nem viselkedtek úriemberhez méltóan ezek az emberek. Engem nem bánt, hogy nem szeretik a dalomat, de így nem lehet viselkedni

– méltatlankodott.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Sajnos Fásy Ádámra és Zsülikére már nem kerülhetett sor,pedig arra biztosan lenyugodtak,sőt beájultak volna ezek a tetkós,benzingőzös fiuk.
human
Dévényi hatalmas hibát követett el. Annyi helyzetfelismerése lehetett volna, hogy nem falunapra jött, hanem motoros találkozóra. Ott meg kicsit határozottabban szokott hangot adni a véleményének a közönség.
Edmond Dantes
Sajnos Fásy Ádámra és Zsülikére már nem kerülhetett sor,pedig arra biztosan lenyugodtak,sőt beájultak volna ezek a tetkós,benzingőzös fiuk.
quadrocopter
Há' megcsinyáták má' a rommá tört Zaudit, hegedás csávó?
qxy
Igaza van a kis roma gyereknek .- Sokan szeretik, Sokan nem. hát tezsvír ez pont olyan hogy itt. nem.Azért tegyünk különbséget zene és zene közt. Nekem is van kis grofótól. Tudjátok mi? Hányingerem. Szilveszterkor, szexuális problémám volt.( tele volt a tököm) ha nem volt tíz verzióba és egymás után persze, akkor egyszer sem. De vendég voltam. ez van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.