Szikora Róbert és az R-Go is esti koncertet ad az 1956-os emlékév záróeseményén. A zenésszel Pachmann Péter beszélgetett a szerda reggeli Mokkában.

Szóba került többek közt az is, hogy élte meg a zenész a Kádár-korszakot és a rendszerváltást. Szikora nosztalgiával emlékezett vissza a rendszerváltás előtti időkre:

Akkor valahogy rendezettebbnek éreztük a rendszert. Tudtuk, hogy ki kivel van, tudtuk, hogy nem lehet semmit se mondani, zenélni kell, és ha tudsz valami nagyot mondani, akkor ott vagy, és akkor elismernek. Most megvan minden lehetőség, de miután annyi médium van, és hiába vagy az egyik helyen, a többin meg nem látnak. Akkor megvolt az az egy-két tévécsatorna (…), ha abban benne voltál, akkor látott mindenki.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Inkább igyál-mert a végén még most visznek be!!!
Sámannus
Általában a szar mindig a vízen úszik.
kamazuka
Életem első 20 éve.Csodálatos volt.volt két csatorna.hétfőnként nem volt adás.szombat is munkanap volt.éltettünk egy Kádárt.Sajnáltam,hogy a bognárt a kerékgyártót a szíjgyártót nem.Nem volt soros,csak sorban állás.Mi még álltunk a szoviiijet hímnusz alatt.A párttal a néppel 1 volt az útunk.Ma 1 amper.
Jozefina
Ribika akkor még te is fiatal voltál és bohó, A tinik meg pisiltek utánad!!! Hát ez ma már nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.