Amióta az Édes Életből is kiírták, egyre fájdalmasabban érinti Alekoszt a folyamatos mellőzöttség. Keserűségében a Facebook-oldalán igyekszik hullámokat korbácsolni maga körül, nem sok sikerrel.

Az egykori reality-győztes a Terminátorhoz hasonlította magát, és az is kiderült: úgy gondolja, ő annak idején ünnepelt sztár volt. Szöveghűen: Ünnepelt Sztár.

Remélem, azon emberek, akik sokat tettek azért, hogy az elmúlt hat év alatt Alekoszból módszeresen, az egykoron Ünnepelt Sztárból: Zaklatót, Állatkínzót, Bizarr dolgokra kényszerítőt, Elnyomót, Lúzert, céltalanul bolyongó senkit csináltak, ugyan úgy fogják majd vállalni tettük felelősségét, mint ahogyan véghezvitték aránytalan, indokolatlan, hazug, olykor olykor hatalommal való visszaélésük befolyásos tettét.

Azt pedig továbbra sem érti, hogy miért nem akar senki együtt dolgozni vele.

Úgy hiszem, művészi színvonalon szolgáltam ki a kereskedelmi médiát, realityt, olykor olykor a trahs realityt, amiért nem az elpusztítás az, ami jár. Akik velem dolgoztak, jól tudják! Öröm, felüdülés, kreativitás a velem való munka. Már, ha hagyják.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ki nem állhattam ezt a nagyképű vizesnyolcast, az tette be a vasajtót, mikor megcsillogtatta káprázatos zenei tudását!:-)))) Rögvest rohantam hányni. Egy kisstílű egoista bunkó, semmi több.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
Minden hülyének az a rögeszméje, hogy normális!!
nezelodo
Addig mondogatták neki, hogy valaki, hogy végül elhitte szegény. Ezen már a Bubó doktor sem segíthet.
silber13
Ki nem állhattam ezt a nagyképű vizesnyolcast, az tette be a vasajtót, mikor megcsillogtatta káprázatos zenei tudását!:-)))) Rögvest rohantam hányni. Egy kisstílű egoista bunkó, semmi több.
colibri
Ha lenne kedvem, akkorát röhögnék ezen az idiótán, de nincs kedvem. Ránézek a képére és megállapítom, hogy hiába telik az idő, ez az ember nem lesz normálisabb, csak hülyébb...
namihami
""Már akkor senki volt, amikor még valaki volt!""--copyright by Hofi Géza.
Gézabácsi Te örök voltál és az is maradsz.
adrenalink
Alefos! Most így a választások előtt, Te, mint nagy sztár, lehetnél valamelyik ellenségi párt reklámarca. Orbánék még a Parlamentbe sem jutnának beeee:-)))
human
Ünnepelt sztár akkor leszel ha legalább már egy adócsaláson vagy egyéb gazdasági bűncselekménye már túl leszel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.