Apja hátára csatolt fosgép, mulatós undormány, műhajas műember - ezen kifejezések egyikét sem lesz szabad emlegetni Fásy Zsüliettel és Fásy Ádámmal kapcsolatban. Máris döntés született a Fásy kontra Szily ügyben: a hajnalban bilincsbe vert 444-es újságíró megrovása után a bírónő ismertette azMáris döntés született a Fásy kontra Szily ügyben: a hajnalban bilincsbe vert 444-es újságíró megrovása után a bírónő ismertette azon kifejezések listáját, amelyek használata azonnali elhurcolást és megrovást von maga után. Így Fásy Zsüliettel kapcsolatban az újságírók nem írhatják majd le a „szőke fosgyáros”, az „álgipsy álking álénekes”, valamint a „beszélni és szöveget értelmezni sem tudó, de szerencsére énekelni sem tudó kisfosy” szóösszetételeket. Ezen kívül nem szerepelhet egy mondatban Fásy Zsüliett és a tehetségtelen, borzalmas, hallgathatatlan, parasztvakító melléknevek bármelyike.

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A bíróság ugyanitt azt is kimondta: Fásy Ádámmal kapcsolatban nem szerepelhet ténymegállapításként az, hogy „a zeneipar legkártékonyabb gonosztevője”, valamint az „Orbán Viktor seggében élő playback-hobbit” kifejezés is tiltott lesz a jövőben. ))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A bíróság ugyanitt azt is kimondta: Fásy Ádámmal kapcsolatban nem szerepelhet ténymegállapításként az, hogy „a zeneipar legkártékonyabb gonosztevője”, valamint az „Orbán Viktor seggében élő playback-hobbit” kifejezés is tiltott lesz a jövőben. ))
CsipkeRózsa
"nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály" ,

és azt szabad mondani, hogy tehetséges szartartály?
Köb Jani
@CsipkeRózsa: Tehetséges csak nem az énekléshez, hogy mihez azt meg mondja meg, hogy tudjunk róla, és ne állítsuk azt, hogy nem tud énekelni, csak tátogni, fosy v szari, de nagyon bűzlik ez a lefizetett ítélet.
lampa laz
Visítva röhögtem annyira jó. Kár, h ennek a két "művésznek" nem jut el a tudatáig, h az összes jelző amit felsoroltak, meg amit nem az mind illik rájuk. Azokra is akik hívják őket fellépni, mert normális ember büntetésnek venné, ha végig kellene hallgatni ezt a két csapnivaló embert. Bár hasonló tehetséggel megáldott még bőven van rajtuk kívül is. A szomorú az, h van rájuk igény.
papa.49
Mondani esetleg nem lehet de MI TUDJUK AZ IGAZSÁGOT MINDKETTŐRŐL))))))))))
nyanya001
@yazo64: Azaz :D ... ba...a fülünket :))))))
qxy
Na akkor így szabad . Szeretem a mulatós zenéket de vannak olyan műsorok amibe Fásy a lányával énekel. .PONT, mondat vége.
De kurva hamisan és szarúl énekelnek ezek a fent említett szarzsákok.
nezelodo
Minek is foglalkozni vele? Ott a távkapcsoló. Velem még tévedésből sem fordult elő, hogy megnézzem, hallgassam. Nem vagyok aszkéta.
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha-ha-ha...:) :) Hát ez qrva jóóó :) :) :) :) :DDDDD :) :) :) Mua-ha-ha-ha-ha-ha...Vazzzze...Hát nem vicc ez az ország ??? Vazzzze,,,nem hallagatom,,,nincsenek mazochista hajlamaim...:) :)DDD :)
Clavigo
@yazo64: :) :) :) B@cca is a fülemet rendesen,,,,:) :DDDD :) :) :)
papa.49
@nyanya001: Így már teljesen érthető a bíróság döntése, a szar megint csak felúszott a felszínre!!!
Clavigo
@papa.49: @yazo64: @qxy: @nyanya001: azért ,,nem ártana a ha a tisztelt Kúria is kijelentené ezt a tényt,,,mert én még mindig kételkedem.. :) :) :DDDDDDDDD :) :) :DDD :@dr. prédikátor: @lampa laz: @quadrocopter:
papa.49
@Clavigo: Azért mert így döntött a bíróság az én szememben nem változott a szakács se meg a lánya se!!!
qxy
@papa.49: szakács??? Nem is tudom 47 féle képpen tudja elkészíteni a töltött káposztát.
Tudjátok hogy lehet ez? Na el mondom.
Ebben az edényben az ételhez 12567 szem rizst használtam.
Ebben az edényben, eggyel többet, 12568 szem rizs van.
és így tovább.
ez a két szakadék, azt hiszik magukról hogy " Szépségüknél és ügyességüknél, már csak a szerénységük a nagyobb."Ezekkel??azt kell csinálni hogy nyilvánosan amihez legjobban ért abban megalázni. Szerintem mindenki meg tudja csinálni.
papa.49
@qxy: Ezt én nem tudom NEM ETTEM A FŐZTJÉBŐL, tehát így véleményt erről nem mondhatok , állítólag az a szakmája, énekelni hallottam egyszer soha többé nem is akarom hallani, hát a leánya az is ebben a kategóriában van nálam, mint az apja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.