Orbán Viktornak, Áder Jánosnak, Polt Péternek, Pintér Sándornak és Trócsányi László igazságügyi miniszternek írt levelet Gáspár Győző, aki szerint ellene koncepciós eljárás folyik, amiben lassan tönkre is megy.

Végső kétségbeesésében levelet írt Orbán Viktornak Gáspár Győző, mert úgy érzi, hogy ellene koncepciós eljárást folytat a NAV. (A levelet Áder János köztársasági elnöknek, Pintér Sándor belügy, Trócsányi László igazságügyi miniszternek, valamint Polt Péter legfőbb ügyésznek is megírta.)

Úgy gondoltuk feleségemmel, Beával, nem keresünk ügyvédet, hogy fogalmazza meg a levelet, hanem mint őszinte családapa és asszony írunk, szívhez szólóan

- mondta el a Blikknek Győzike és hozzátette, soha nem kért semmit a 20 év alatt, amióta a pályán van, de most jött el az ideje a felszólalásnak és segítségkérésnek.

Győzike, mint elmondta, nemcsak hogy nem tud aludni a folyamatos nyomás miatt, de lassan megélni sincs miből, mert a fellépéseit folyamatosan mondják vissza. 

Októberig majdnem tele volt a naptáram koncertekkel, de szinte mindet visszamondták, mert a bűnözőt látják bennem. Most akkor miből éljek? Nekem ez a munkám, ez tesz boldoggá, de lassan már senkinek sem kellek

- mondta a lapnak.

Ugyanakkor az átélt vegzálások újra közelebb hozták őt családtagjaival, akiknek ugyanúgy kijárt a hatósági zaklatásból Győzike szerint.

Győzike levelében azt is írja, hogy ha kell, nem állnak meg Strasbourgig, és kártérítést is fognak kérni, ha bebizonyosodik, hogy meghurcolták. 

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Cigánybáró a vajdához. Olyan fideszes történet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Győzike, Orbán a nyomorban élők, betegek, fogyatékosok, idősek, elesettek segélykiáltását sem hallja meg, a te százmilláid hiánya és az eredetének firtatása biztos megremegteti az érző szívét, ha neki ajándékozod!!
nevemnick
Van esélyed a megélhetésedre a ,,Híd a munkába" projektben.
Ja, hogy az a pénz már felszívódott?
Így jártál...
Cefi
Cigánybáró a vajdához. Olyan fideszes történet.
qxy
Na te balfasz azért tedd ezt a videjót is odá moré amikó dicsexe hogy mennyid van Csinyájjá mágádnák kistezsvírt Jótól kérsz moré az is olyan sötét és hazug mint te . Puszíljátok meg egymást " Két egyforma eszű sötét cigány csótány.
Csizmás Kond
...cigánytempó...
nem azért zargatják mert énekelést szimulál, hanem azért mert csal.
elnyomott
Ez már a legalja dolog. Ez az ember rács mögött kellene már hogy éljen egy ideje és jó sok évig.
Clavigo
Te köcs9g...Hááá mégsem volt jó helyen az a lééé ?? Osztán Flóórijjannak méééér nem írtál levelet ,,more ??
sokanvagyunk
Nincs fellépése... - netán lelépési díj kellene? Egyébként rossz helyre írt, neki ott van a "Híd a munka világába" milliárdforintja a másik dísztestvírrel.
magyarbakancs
"Győzike Orbánhoz fordult végső kétségbeesésében."
Tádé a tádéhoz fordul?

Farkas Floriánt meg mentette a fogháztól te is abban bízol Tádé?
Aki Én
Évek óta fent vannak a NAV nagy adótartozó listáján.
Abba azért ne bízzál, hogy olyan értékes vagy mint a Farkas Flóri.
Aztán ki tudja... olyan megható ez a videó, még az is lehet, hogy megesik rajta a nemzeti vajda szíve.
Eladott Ország
Magna ingenia saepe conveniunt. A nagy szellemek gyakran találkoznak (a közös véleményben).
verőce21
"...lassan már senkinek sem kellek" - írja. Eddig sem kellettél zsírmore, egy tévéstáb csinált belőled mégnagyobb gazembert, mert egy nemzetiségnek játszottad a példaképet.
Atha
Nagyon egyszerűen elkerülhetőek az ilyen kellemetlen helyzetek Győző.
Tudok rá egy nagyon egyszerű módszert:
Ne szegd meg a törvényt!
Szívesen.
kukac50
Győzike esélytelen Orbánnál! Ő csak a Farkas Flóri kezét fogja mert a sok pénzt ketten tették el! Ha elengedné a kezét Flóri rá vallana!
papa.49
A ,,nógrádi brikett,, nem fontos a hazugovicsnak ellentétben a füstösflórival, mert az tudhat valamiket az apósékről!!!
Cefi
@papa.49: "nógrádibrikett"... még a cica is fetreng a hátán a röhögéstől, bakker...
10/10 pont...
papa.49
@Cefi: Örülök neki, hogy sikerült megnevettetni...
vadsanca
A több, többet szül. De sebaj, majd a "haverok" megvédenek! De az előzményekről nem beszéltél. Lehet, hogy nem is volt teljesen véletlen NAV-os kiruccanás?
Eddig ügyesen osztottad lapjaid, de most változott a helyzet. Ez a "játék"! Veszteni tudni kell!
Ezután emelt fővel újra kezdheted az egészet! Ezt nevezik körforgásnak.
Tanuld meg lenyelni a "békát" és maradj veszteg!
Clavigo
@papa.49: a " nógrádi brikett "... :) :) DDDDD :) :) :)
vadsanca
...és még valami.
A cigánydalokban az önsajnálat a legfőbb momentum. Így érthető jelenlegi megnyilvánulásod.
Az eszedbe jutott, hogy mások is vesztettek márt? Csak most Te vagy a soros. De hidd el, lesznek még követőid. Nem Te vagy az utolsó!
Lackó50
Szép történet. Talán Győzike is visszavehetne rendesen az egójából. Elég sok sötét dolog van körülötte, amire senki nem tudja a magyarázatot. Most foglaltak le az egyik bank trezorjából 200 millát, amit a mamájától kapott. Ő azt egy élet munkájával gyűjtötte össze. Hát igen. Én 43 évet ledolgoztam a nyugdíjig, kőkeményen. Még kitüntetéseket is kaptam de valahogy nem tudtam még 2 milliót se összespórolni. (a kis kocsimat is hitelre vettem) Pedig nekem is van 2 gyerekem, akikre ráírathattam volna. Nem tudom milyen munka lehetett az, ahol 200 milliókat lehet félretenni a jobb napokra. Kicsit visszább is vehetne, mert ne gondolja, hogy sokan sajnálni fogják. Ebben az országban nagyon sokan vannak, akiknek ennél valamivel gyengébb életszínvonal jutott, és nem rohangálnak levelekkel, hogy boldogtalanok, ha nem azt csinálják amit szeretnének. Sőt. Gyanítom, hogy sokan vannak, akik nem azt csinálják, amit szeretenének, de nem csinálnak belőle reklámot. Ha pedig kilépek a kirakatba, akkor ne csodálkozzak azon, hogy megnéznek és véleményt formálnak rólam.
A másik oldal a NAV. Na ezek is hülyébbek, mint a sok évi átlag. Ezzel a TEKes lerohanásokkal és minden bizonyíték nélküli begyűjtésekkel (hátha találunk valami bizonyítékot!) elveszítik minden esélyüket arra, hogy megnyerjék ezt a játékot. Ha csak ezzel a módszerrel akarják lerohanni, akkor nem lesz probléma a hágai bíroságon olyan kártérítési pert a kormány nyakába vágni, hogy a mi adóforintunkból több százmilliót fizethet az állam Győzikének ezek után. Mindössze egy jó ügyvéd kérdése az egész. Azt pedig egy ilyen volumenű ügynél nem nehéz találni.
a helység kalapácsa
3D nyomtatóval lehet majd hányászacskót nyomtatni az ilyen és az ehhez hasonló történetek mellé?
Érted, 5 év múlva alapból van egy 3D-s nyomtatód otthon, és amikor egy ilyen cikkre kattintasz, a 3D-s nyomtatód automatice elkezd nyomtatni neked egy hányászacskót.

Magyarország népességével az a baj, hogy túúúl sok a zsidó, túúúl sok a cigány, túúúl sok a paraszt, túúúl sok a gyökér, túúl sok a náci, túúúl sok a kommunista... túúúl sok náci kommunista gyökér zsidó cigány paraszt.

Érted ezt?...
Ez van - ha tetszik, ha nem.
Abból kell főznünk, amink van...
Vagy akár el is mehetsz innen, mert Európában mindenhol jobb, mint itthon, Magyarországon.
a helység kalapácsa
Azt hittem viccelek.
Álomból ébredve azt hittem viccelek.
Aztán rájöttem, hogy mégsem, mert eszembe jutott a rezsibiztos (biztos?!) némth szilárd, a napközis tanár, aki a fidesz alelnöke (Magyarország a lehetőségek hazája) aki állítólag birkózott (egyszer az életében, de azt is elbaszta, mert őt baszták hanyatt), de mégis épül neki... csak neki, a 150 kilós primitív balfasznak egy egész birkózóstadion - mert megérdemli.

Szóval, nem álmodom, ez tényleg velem, az én országomban történik ez... mindez... velünk, velem...

AGYHALÁL

Olvass Franc Kafkát és Stephen Kinget egyszerre, vagy felváltva (páros hét - páratlan hét),akkor talán megérted a sötétség eme fokát.
papa.49
@Szeparepa2: Olyan ez mit a vásárban a lókupec teleaggatva ,,smukkal,, oszt. utána sóhajtozik ha letépnek egyet,kettőt az 5-6 nyakláncból!!!
szép új világ
Győzike Orbánhoz fordult végső kétségbe esésében és arra kérte, hogy lopja vissza neki amit a NAv elvitt.
Ez elképzelhető...
Gyuri Géderről
Ne sivalkodjatok, ne károgjatok, és ne sajnáltassátok magatokat drága Magyar öntudatos, turulbüszke, jobboldali, keresztényi véreim.
2010 - es kezdettel ti ültettétek az ország nyakára ezt a jeles brigádot.
Csak az a baj, amíg ti kézcsókra járultok, addig mi szopunk mint a torkosborz.
Borsodi
Drága arany tesvérem,Viktorió segíts rajtam,mert annyira elesett vagyok mint Flóri,bármit be vállalok akár a Tv 1 is.Hentesnek tanultam lehetnék mészáros is.
Ludmilla
rosszul tette,mert elveszi tőle a maradékot,és hazaviszi... Nem borzasztó,hogy Magyarország miniszterelnökéről csak a lopás jut az ember eszébe?
vadsanca
Győzike bukása miatt valószínűleg áremelések várhatók.
De különben "okos" gyerek. Eladta a bánatát a médiának, az meg vevő minden hülyeségre!
Atha
@Pálinkafőző Rézüst: Igen tudom, értesültem róla már akkor. Nagyon sajnálom, nyugodjék békében! :-(
KisGenyo2
Rossz hír, hogy amikor adót csal, akkor éppen azoktól lop a legtöbbet akikhez most dörgölőzik... Kevesebbel ugyan, de az egész társadalmat is lehúzza. Azok sem felejtenek könnyen...
Hellcat
Rohadjál meg szépen büdös adócsaló cigány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.