1,3 millió követő kapott a szívéhez, amikor felröppent a hír, hogy kedvenc részeges papjuk eltűnt a Facebookról.

Tibi atya mindenkit átvert, és újra trágárkodik

A furfangos Tibi atya azóta visszatért, és bevallotta, ő maga függesztette fel az oldalt, hogy lássa, hogyan reagál rá a nép. 

Mint kiderült, a suttyó pappal kapcsolatos hírekre sokkal többen voltak kíváncsiak, mint a fontos, életünket meghatározó történésekre.

Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik.

...

Jelenleg az a hír, hogy törölték az én piás, suttyó oldalamat, több közösségi interakcióval bír, mint az, hogy egy négymilliós mélyszegénységgel bíró országban Polt lánya félmilliós fizetésért dolgozik az MNB-nél (Polt feleségének), hogy egy hónapig pótlóbuszok helyettesítik a napi negyedmillió utast szállító 4-6 villamost, hogy újabb úszóedzőt rúgtak ki pedofil-botrány miatt, hogy jelenleg hol tart a Sukoró-ügy vagy úgy en bloc bármi, ami ezzel ellentétben valóban közérdekű. Manapság ugyanis leginkább ezen, futballeredményeken és halálos tragédiák közvéleményre nem tartozó bulvárrészletein van kattintás. Kattintsatok már fontos, de nehezebben fogyasztható dolgokra is, basszátok meg!

- dörrent rá a népre Tibi atya.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Én csipem a pasit. Mikor elkezdtem osztani a blogjait, ki lettem átkozva. Pedig érdemes elolvasni a "munkásságát", tanulságos.
"Akinek nem inge, ne vegye magára".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.