A jól ismert kedvencek mellett az animációs filmek legjobbjait hozza el a gyerekcsatorna egész nyáron, júni 16. és szeptember 3-a közt.

Reggel 9 órakor és este 20 órakor olyan népszerű mesék hősei várják a legkisebbeket, mint a Kung Fu Panda, a Lorax, a Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával, a Rio 1-2, vagy a Croodék.

A csatorna műsorkínálatban számtalan animációs film is helyet kap majd: június 16-án, 20 órától érkezik a Tintin kalandjai, amelyben a fiatal riporter és kutyája, Milu újabb rejtélyeket göngyölít fel.

Június 17-én a Mézengúzban Barry méh a hagyományoktól elrugaszkodva új életcélok után néz, 22-én Az élet könyvéből kiderül, hogy Mariára rátalál-e az igaz szerelem, míg 24-én Goofy, 25-én pedig a ParaNorman szellemjárta története szórakoztat.

Mesés vakációt ígér a Kiwi TV

Július elsején jön Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, a Lorax, 5-én visszarepít a Kiwi TV Óz birodalmába, július 8-án pedig Mr. Peabody és Sherman kalandjaiban egy különleges kutya és gazdája gondoskodnak a kikapcsolódásról.

Po Panda július 9-én és 18-án is akcióba lendül, a Kung Fu Panda 1. és 2. részében, de a Rio állatserege is duplázza az élményeket, hiszen július 13-án az első, július 22-én pedig második felvonásával színesíti a kínálatot.

20-án és 21-én a Hókirálynő hoz enyhülést a forróságban, de július 23-án betekintést nyerhetnek a gyerkőcök abba is, hogy Micimackó és csapata hogyan tavaszol Zsebibabával, míg 29-én Croodék nem mindennapi famíliája költözik be a nappalikba. Július 30-án, a Hotel Transylvaniában Drakula gróf bulija zárja a hónapot.

A nyári időszakban ráadásul közel egy hónapig, július 3. és 30. közt kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen.

A nyári szünetben további meglepetések várják azokat az érdeklődőket, akik július 2-án ellátogatnak a Pöttömkertbe, ahol a Kiwi TV népszerű Zűrgombócai is feltűnnek majd.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"A nyári időszakban ráadásul közel egy hónapig, július 3. és 30. közt kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára"
Ha meg nincs semmilyen előfizetésetek, kedves gyerekek, akkor addig nézzétek a nagyival Andy bácsi másik román tévéjét, az Izaurát, mert az mindig kódolatlan. Néha átkapcsolhattok a Tényekre is, mert ott mindig nagyon izgi dolgok vannak, de csak kormányzati hirdetés után szabad.
karma1
@cs.n.: Ugyis jo, ha leveszi az ember a hangot a roman telcsirol, meg a vajna bacsi tv-jerol ? ...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.