Gáspár Győzőékre rájár a rúd mostanában, az adócsalási hercehurca megviselte a családot. Az idősebb lány, Evelin Instagramon posztolt arról, hogy a gondok ellenére a család milyen egységes.

"Az elmúlt hónapokban a családomat nagyon sok támadás és lejáratás érte, de ennek ellenére MI a nehéz időkben is egy egység vagyunk igaz szeretetben, ami a mai világban igen ritka és hálát adok Istennek, hogy egy ilyen összetartó családom van! "

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem összezárni, hanem bezárni kellene. Nem érdekel, hogy családja van. Ezt akkor is tudta mikor adót csalni kezdett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@robcsi: Tök mindegy, hogy cigány vagy sem. Ha bűnt követett el akkor legyen elítélve és ne mutogassák, mint mintaképet, hogy meg lehet úszni bármit. Ilyen például Berki Krisztián. De volt olyan magyar celeb még régen aki halálos gázolást is simán megúszott.
herczeg0210
Ez egy rohadtul szép család! És az kizárt, hogy összezárnak. Be kell őket zárni simán...De majd a Don Diktor elintézi nekik.
durbincs
Győzike büszke lehet_a lányok igaz nemsokkal ,de túltesznek szüleiken_ talán??
nezelodo
Sok magyar családnak szinte az egész élete nehéz idö, őket is megviselik a hazai közállapotok, de nem a nagymama tisztára mosandó százmillái miatt zárnak össze, hanem mert túl akarják a élni a rendszerváltás utáni szabadrabló rezsimeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél