Carrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és metiléndioxi-metamfetamin (MDMA, népszerű nevén ecstasy) nyomait mutatta ki a boncolás – írta a BBC hírportálja.

A hétfőn kiadott jelentés megállapította, hogy a színésznő talán három nappal azelőtt használhatott kokaint, hogy december 23-án egy repülő fedélzetén rosszul lett.

Kokaint és heroint találtak Carrie Fisher szervezetében

Fotó: ANGELA WEISS / GETTY / AFP

Arról nem szólt a dokumentum, hogy milyen szerepet játszhattak a szerek Fisher halálában.

A szakértők nem tudták megállapítani, Fisher mikor használhatta az MDMA-t vagy a heroint.

A Los Angeles-i igazságügyi orvosszakértő pénteki jelentése szerint a december 27-én elhunyt sztár halálának oka ismeretlen, ám a tényezők között említette az alvási légzéskimaradást (apnoe), a szívbetegséget és a droghasználatot.

A jelentés kiadása után Fisher lánya, Billie Lourd a People magazinnak elmondta: "Anyám egész életében drogfüggőséggel és pszichés betegségekkel küzdött, végül belehalt."

Fisher januárban kiadott halotti bizonyítványán a halál okaként szívrohamot tüntettek fel.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Az tudható volt hogy évtizedeken át drog és alkohol problémái voltak, lényegében a zseniális Johnny Belushi óta... aki mellett rászokott, és akivel, pár "boldog" évük alatt, széttolták magukat huszonévesen, ünnepelt sztárokként a 80-as évek legelején... aztán ugyebár John drogtúladagolásban halt meg, nem csak élete nagy szerelme, de élete nagy cuccos haverja is volt... és ez élete tragédiája is... Node azt gondoltam, 60 éves korára már túl volt ezen.. Ezekszerint nem, még mindig nem volt túl sem a drogon, sem Johnny-n... 35 év késéssel végre utánament... és most együtt boldogok fönt!!! R.I.P. (és nem mellesleg felháborítóan kegyeletsértő, főleg egy híresség, egy világsztár halála után ilyeneket nyilvánosságra hozni... ő már nem tud védekezni, és naponta a bolygón ezrek halnak meg, akiknek a vérében legalább ennyi vagy éppen sokkal több szer van...
Desischado
@Szeparepa2: Egyetértek, mire volt ez jó? Engem nem érdekel, mit csinált, egyébként lelki okai lehettek, amiket leírtál, az mind valós tény, - én ugyanúgy szeretem, gyászolom, és nagyon hiányzik! Nyugodj békében, Carrie! Sokat köszönhetek neked! Az életem és a szivem egy darabját vitted magaddal.
Hellcat
Naésakkor mi van...Halottról vagy jót vagy semmit...A habony vére is tele van mindenféle kábszerrel aztán az ő munkásságában még csak örömöm sincsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél