Kozsó, úgy tűnik, belépett a Lagzi Lajcsi-klubba – és nem csak a kilencvenes évek legvállalhatatlanabb zenéivel.

Kozsóra három év börtönbüntetés várhat. A zenészt a Teknős Barlangja nevű teaházának volt üzletvezetője feljelentette, panaszt téve amiatt is, mert a teafűben kukacok tekeregtek, az edények között pedig egerek futkostak.

A volt üzletvezető elárulta, hogy minden alkalmazottnak ki lett adva, hogy a villanyóra-leolvasót ne engedjék be a mérőhöz, ugyanis a zenész csak néhány ezer forintot fizetett negyedévente – írja a Story.

Három év börtön várhat Kozsóra

Kozso pedig tagadta a vádakat, ám most kiderült, hogy a villanyórát átállították és 2013 augusztusától lopott árammal üzemelt a teázó.

Kozsót idén februárban lopás miatt is megvádolták: a zenész apjára iratta a vállalkozást, miközben még mindig ő vezette a milliós adósságú céget. Vízdíjat sem fizetett, így egyértelművé vált a nyomozás folytatása.

A szomorú szamuráj természetesen tagadja, hogy bűncselekmény történt volna, úgy véli, személyes bosszú áll a háttérben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
Érdekes ,én meg épp fordított esetről hallottam .
A villanyóra leolvasót nem szabad felügyelet nélkül oda engedni az órákhoz mert
megtépi a blombát .
Azután jön hogy sajnos itt nem stimmel valami uram .Jegyzőkönyv és bírság mert százalékot kap a lefülelt esetekből beszedett összegek után .
human
Előbb Lajcsi majd Győzike most meg Kozsó? Milyen csapás érheti még a magyar kultúrát?
human
@MukiPIsti szabadstrandi jegyarus: A hírtévében volt erről egy rejtett kamerás felvétel. Annyit lehetett látni, hogy amíg kávét főzött a tulaj addig az ellenőr a zsebéből elővett egy ismeretlen tárgyat és többször végighúzta az órán. Még mielőtt a tulaj hozta volna a kávét szépen visszatette a zsebébe az eszközt. A cég annyit közölt, hogy egy nem hitelesített mérő műszer lehetett, ami nem hivatalos eszköz.
szep napot
Lajcsi, Gyozi, Kozso, Beja asszony; egy cellaba veluk. Mondjuk ""foglalkozasuk"" koreben elkovetett kultura bizonyitott veszelyeztetese es karositasa miatt alapbol kotel akarom mondani 5 ev jarna nekik
Pálinkafőző Rézüst
A zene ellen elkövetett bűneit nem számítják be???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.