Fél év alatt annyira elmérgesedett a helyzet egy zűrös teázó miatt a Kozmix billentyűse és Kozsó közt, hogy Hozsó már szóba sem áll a szomorú szamurájjal.

Nem bírta idegileg Hozsó, azaz Horváth Zsolt Kozsót, azaz Kocsor Zsoltot, fél év után előbbi ki is szállt a Zöld Teknős Barlangja Teaházból. 

Hozsó tavaly augusztusban kötött megállapodást Kozsóval, hogy átveszi tőle az üzletet, amellyel már akkor is akadtak gondok, egy 4,5 milliós közműtartozás (áram és víz) miatt volt, hogy napokig nem volt áram az üzletben. A BRFK egyébként ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja miatt nyomozást indított.

Fél évig vittem együtt a helyet Kozsóval, akinek papíron semmi köze nem volt a helyhez, mások kezében volt, mégis mindent vele kellett egyeztetni. Folyamatos viták, nézeteltérések voltak, egyszerűen idegileg nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, hogy a nyugalmam és az egészségem fontosabb, mint a teaház, úgyhogy kiszálltam az egészből

- mondta el Hozsó a Blikknek.

A Kozmix oszlopos tagja hozzátette, amikor üzlettársával átvették a helyet, felújították az üzletet, és több olyan változtatást is végrehajtottak, amelyeket a hatóságok írtak elő. 

Úgy gondolom, hogy akármi is történt, Kozsó hibája, hogy ekkora adóssága volt a helynek, ahogy az is, hogy lopással vádolták meg a teaházat. Folyt a nyomozás, és volt, hogy napokig kikapcsolták az áramot. Ott ültünk, és nem tudtak dolgozni az emberek

- fejtette ki véleményét a lopási ügyről a zenész.

Hozsó szerint Kozsó emberileg nem éppen megbízható, percek alatt változtatja a véleményét. 

Ha megbeszéltünk valamit, hogy mi történjen, két perc múlva már mást akart, variált állandóan és ez egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, idegőrlő volt. Többet nem szeretnék mondani, mert az üzlettársam még mindig perben áll Kozsóval.

A Blikk megkereste Kozsót is, de a zenész nekik nem válaszolt. 

Hozsó nem bánkódik, üzlettársával ugyanis egy ideje már beindították a kürtös kalácsba töltött fagylalt üzletét, amivel egész jól megy a bolt.

(Címlapi kép: TV2)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.