Pintér Tibor a női hűtlenségről értekezett a Best magazinnak, hiszen állítása szerint már nem egy ilyen afférban volt érintett, persze a másik férfi szerepében.

Sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen.

- véli a lovasszínház igazgatója, akinek egyáltalán nem okozott egósérelmet, ha a második szerepébe kényszerült:

Nekem például legyezgette a hiúságomat, hogy valójában én kellek annak a nőnek. Sosem volt lelkiismeret-furdalásom, úgy gondoltam, van oka félrelépni, és hogy a férje igenis sokat hibázott. Nem gondolom, hogy a harmadik vádolható bármivel is

- mondta.

Pintér Tibor a férjezett nőket sem veti meg

A színész elárulta, tíz évvel ezelőtt majdnem egy évig tartott fenn viszonyt egy feleséggel, aki bele is szeretett, ám mivel Pintér nem akarta, hogy rámenjen a házasságuk, nagy nehezen elengedték egymást.

A sors fintora, hogy a kapcsolata sokkal jobb lett, miután tapasztalta, milyen szeretőnek lenni. Végül gyerekük is született... Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem egy házasságot

- mesélte, majd hozzátette:

Igenis elítélendő, ha valaki hűtlen, viszont léteznek bocsánatos bűnök.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Én sem vetem meg a férjezett nőket ! Dugom is az asszonyt nap mint nap...
Grafix69
Ez a fasz egy igazi szakértő , én meg anyádat sem vetem meg bazári majom.Ezt az idiótát minek futtatják ennyire.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.