Andor Éva mögött már négy év szakmai tapasztalat áll, ám vannak olyan helyzetek, amikre ő sem tud érzelmek nélkül reagálni.

A híradós elmesélte, egyszer könnyekig hatódott, és nem is próbálta visszafogni magát:

Nem is olyan régen történt, hogy itt a stúdióban sírtam el magam, mert egyszerűen nem lehetett kibírni könnyek nélkül azt a szenvedést, amiről egy kisgyerekét elvesztett apa beszélt. Folytak a könnyeim. Én azt mondom, hogy ez látszódhat az emberen. Hát nem mondhatom el ugyanúgy azt a szöveget, hogy borzasztó körülmények között elvesztette egy apuka a kislányát, meg azt, hogy kis mókus született nem tudom, hol

- árulta el a Fem3 Caféban.

Éló adásban fakadt sírva a TV2 híradósa

Éva elárulta, a híradósoknak is komoly önuralomra van szüksége, hogy uralkodni tudjanak az érzelmeiket:

Nagyon örülnék, ha a nézők nem kevernék össze a fegyelmezettséget és az érzéketlenséget. Mi fegyelmezettek vagyunk. Most képzeld el, hogy a következő hír felkonfja alatt, ami már teljesen másról szól, nekem folynak a könnyek az arcomon! Ha hallom, hogy mindenki röhög valamin a vezérlőben, nekem akkor sem lehet. Ez is nagyon nehéz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
És amikor olvassátok a sok hazugságot,csúsztatást,akkor nincs kedved sírni???Persze tudom,van az a pénz...
Muki István ószeres
Én 1 x egy középület csendes várójában fingtam egy bődületes ultra hangos és cifra hosszú de megszakított mesterhármast a végén áhhhhh felkiáltással .
Aszittem egyedül vagyok , egy oszlop mögött állt valaki . :-)
coni
Azt inkább meg tudnám állni, hogy ne röhögjek ha a hátam mögött viccelődnek mint, hogy röhögés (sírás) nélkül beolvassam a NER híreket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.