A színészt most egy szőke kolléganője oldalán láthatjuk.

Brad Pitt nem mással, mint Sienna Miller színésznővel romantikázott az angliai Glastonbury fesztiválon. A The Sun szerint a friss pár egymás kezét fogta és sokszor ölelkeztek, simogatták egymást.

Angelina Jolie tavaly szeptember közepén adta be a válókeresetet Pitt ellen, az ok állítólag a színész alkohol- és marihuána-fogyasztása, ami már hat gyermekük biztonságát, egészséges fejlődését veszélyeztette.

Kiderült, ki Brad Pitt új barátnője

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kiderült, ki Brad Pitt új barátnője

Na végre. Eddig álmatlanul hánykolódtunk.
verőce21
A fényképekből az derül ki, Sienna nemcsak "Brangelina" barátnője.
(A sikeres férfiak mellé mindig kell egy erős nő, aki az egekbe emeli a karrierjét, aztán a férfi választ egy kórista lányt)
Ördögvadász
@verőce21: ezek nem akármilyen emberek. Ezek a beavatottak, a titkos társasághoz tartoznak.
Jóformán a teljes hullivudy elit vagy, egyetlen amerikai elnök sem volt kivétel. A jelenlegi sem.
Hatalmas fa kalapáccsal fejbe koppantják õket a felavatáson és formálisan össze esnek, hátra fele a sírba. Utánna új emberként föltámadnak, ceremónia következik és Istent többé nem ismernek.
Ezek a Luciferiek, demonokat istenítenek, a sashoz imádkoznak és titkos ceremóniákon vesznek részt (hogy nagyon ovatosan fogalmazzak és vérrõl ne beszéljek). Ezek életükre esküdtek, hogy titkot ki nem szivárogtatnak.
Ez a jövõ, ez az új világrend, ez a hatalom. Ezek azok, a jezsuita titkos összeesküvés elitje, akik a Biblia szivét kiszakították és minket a pokolba küldnek. Sajnos ez a szomorú igazság.
Brad, Angelina,...a lista nagyon hosszú, mind ezen titkos társaság tagjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.