Benkő Lászlónál már fennállt a daganatos betegség gyanúja, mostanra sajnos bebizonyosodott, hogy valóban rosszindulatú tumor alakult ki a szervezetében.

Az Omega billentyűse péntek este az ATV Egyenes beszéd című műsorában osztotta meg a nyilvánossággal a szomorú hírt. A Blikknek mégsem pesszimistán nyilatkozott:

Pozitív lett az eredmény sajnos és nem negatív, de ne essünk kétségbe. A különböző szakemberek hétfőn ülnek össze egy konzíliumra, és ekkor beszélik meg, hogy ki mit ajánl. Egy térképet raknak majd le utána elém, és a legjobb megoldásra esik majd a választásom. Teljesen az orvosokra bízom magamat, ők tudják, hogy mi mivel jár, így rájuk hallgatok majd – folytatta a zenész a lehetséges kezelésekre utalva

- mondta Benkő, kiemelve, fontosnak tartja, hogy pozitív maradjon. Azt megfogadta, hogy soha többé nem hagy ki egy koncertet sem, néhány hete ugyanis le kellett mondania egy Omega-koncertet – erre azonban nem lesz többé példa, tovább zenél az Omegával és a Budapest Gold Stars nevű zenkarral is.

Egyedül voltam, ez is egy felnőttdolog. Olyan mint egy vizsga, csak most éppen nem ötöst kaptam

– mondta a Kossuth és Liszt Ferenc-díjas zenész.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem feladni Laci, rengeted dolog vár még rád, a zene végtelen és neked a végtelenségen kell repülnöd sokáig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.