Szandi a FEM3 Micsoda nők! című műsorában beszélt szerencsétlen esetről.

Szandiék hirtelen felindulásból döntöttek úgy, hogy csatlakoznak barátaikhoz, akik Horvátországban nyaraltak. Már az útlevelekkel gond akadt, ugyanis becsúsztak a beépített szekrény mögé, amit emiatt szét is szereltek.

A gyereknek nem stimmelt hátul a napellenző. Egyetlen egy másodpercre nézett csak hátra. Előttünk, mivel vágták a benyúló ágakat, a kamion előttünk lefékezett, mi meg bele

- mesélte.

Azonban még ez sem volt elég, hogy feladják: elvontatták a kocsijukat a közelben lévő autószalonba, ahol vették, ott szerencséjükre kaptak egy csereautót, amivel így folytathatták az útjukat.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
Én ismertem egy embert, aki ismert egy embert, akivel az a csoda történt, hogy haladt az autójával az úton, amikor is hirtelen(felindulásból) leesett a napellenző mögé becsúsztatott menetlevél.
Lehajolt érte, hogy felvegye, és eközben sikerül nekiütközni az egyetlen fának, ami több kilométeren keresztül egyedül árválkodott az út szélén.
De lehet, hogy ez csak egy (kis)városi legenda - de lehet, hogy mégsem, és ezt egy három tányér bableves postás tényleg elkövette/kivitelezte ezt.
Q régen jártam köztük egy kis ideig, és olyasmiket láttam, éltem át, tettem meg köztük, hogy én simán el bírom hinni.

Azért én sem voltam piskóta...
Nullkilométeresként mentünk el tesztvezetésre, és a módszerátadó, két kézzel, tíz körömmel kapaszkodott az ülésbe (de legalább nem sikítozott lányosan), amikor egy naggyon szűk "S" kanyarban, amibe én 50-nel lassítás nélkül hajtottam be (mert miért ne), ami önmagában nem lett volna gond, ha nem jön szembe egy csuklós troli, ami hivatalosan sem fért el a saját sávjában, tehát a szűk hirtelen még szűkebb lett.
Túléltük - a többi meg nem számít.
Mert az volt a helyzet, hogy olyan emberhiány volt akkoriban, hogy még így is kellettem nekik - túlélőként..
volvós
Na ez egy hihetetlen sztori,, mert ha nem Szandival
történik, az autószalon tulajdonosa ugy elhajtja Öket
a halál [email protected], hogy csak na !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.