A Duna TV nézői megdöbbentek, mikor a Balatoni nyár című műsor vendégeként fellépett Korda György és felesége: Balázs Klári nádszál vékonyan és rövid, vörös hajjal jelent meg.

A Bors meg is kereste az asszonyt, aki azonnal megnyugtatott mindenkit, semmi ok aggodalomra.

Rá sem ismerni Balázs Klárira

Szűk egy évvel ezelőtt kezdtem el egy új étrendet, tudatos imidzsváltásban vagyok. Befejeztem a szőkeséget is! Aki igazán ismer, azt tudja, hogy nem vagyok megszállottja a száz évvel ezelőtti külsőmnek. Tény, a hajam picit rövidebb lett, mint szerettem volna, de egészséges, és hamar meg fog nőni. Másfél centit növekszik egy hónapban

- mondta Klárika.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Hülye picsa,azt hiszi most jól néz ki?20 évet leamortizálta magát.Gondolom,ezért fizetett is valami idióta fitneszgurunak.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Kevés a nyugdíja Klárikának,érthető hogy magán spórol!!!
Cefi
Rá sem ismerni Balázs Klárira.

Biztosan a piros pólója miatt.
hetöndöe
Hülye picsa,azt hiszi most jól néz ki?20 évet leamortizálta magát.Gondolom,ezért fizetett is valami idióta fitneszgurunak.:-)
lampa laz
Végre gyurika is örül, h az asszony utolérte korban, most egymáshoz illőek. Igazi mámi...

Szerintem nem fogyókúra ez, hanem valami nagyon súlyos betegség áll a háttérben, csak még titok. Klárika ettől kifinomúltabb, h így nézzen ki. Ez a topis fej és a fogyás mást takar. Még az is csoda, h így megjelent a nyilvánosság előtt.
ila51
Csúnyább , mint Gyuri bácsi , jóval.
papa.49
Hát nem előnyére változott az biztos, rondább mint volt...
ila51
@surdilloFUJT: dehogy muszáj ...én még hallgatni sem szerettem Őket
Desischado
Rettenetesen néz ki, éveket öregedett. És még fizetett is érte.
emerencia
@Desischado: Hát igen. Ő is abban a korban van már amikor az embernek el kell döntenie, hogy a feneke legyen nagy vagy az arca löttyedjen össze. Ő rosszul döntött de megengedhet magának olyan szolgáltatásokat melyek eredményeképpen ismét szép lesz.
lampa laz
@Horizont: Szerintem csak utolérte saját korát, aug-ban 65 éves lesz. Én is ennyi vagyok és soha sem volt semilyen szépészeti beavatkozásom mégsem nèzek ki ilyen ramatyul. Sok szerencsétlen celeb azzal rontja el a külsejét, h agyon szabatja, botoxoltatja magàt. Gyuribán is ez látszik, sehol 1 ránc...
dodóka
Így legalább hozzáöregedett Gyuribához...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.