Első alkalommal bízták az unokáját Nagy Feróra, a rocknagypapa pedig derekasan helytállt a 9 hónapos Patrikkal – a pelenkázás viszont majdnem kifogott rajta.

A zenész már nagyon várta ezt a napot, és nem izgult különösebben, hiszen három gyereket már felnevelt.

Patriknak pelenkát kellett cserélni. Gondoltam, a legegyszerűbb, ha törölgetés helyett betartom a gyereket a csap alá, a langyos vízbe….láttam rajta, hogy ilyen még nem történt vele, de élvezte, igen jól szórakoztunk. Aztán csengettek, hivatalos levelet hoztak, azt is együtt vettük át, ő a karomon lógott. Végül kutyákkal játszottunk, amit kifejezetten imádott. Minden simán ment, kivéve ez a pelenka kérdés... Harminc éve még nem voltak ilyen modern pelenkák, azzal megkínlódtam, mire levettem és feltettem.

Feró szerint egy napon biztosan Beatrice rajongó lesz a kis unokából, viszont egyelőre csakis gyerekdalokat énekelget neki.

Ricse-számokkal még nem terhelem, az szerintem korai lenne. Most még csak egyszerű gyerekdalokat énekelek neki, szokja a hangomat, aztán szépen lassan eljön az idő, amikor igazi Ricse-rajongó lesz belőle!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ránézésre úgy tűnik, Nagy Feró honfoglaló, Horthy katonája és nemzeti csótány megneszelhette valahonnan, hogy van néhány gazdátlanul maradt állami kitüntetés (eddig 43-an adták vissza bayerzsolt mi tt lovagkeresztjüket, itt a folyamatosan frissülő számláló) és bár idén március óta van neki – mármint Ferónak – ilyen elismerése, soha nem árt szárazon tartani a puskaport alapon szóra nyitotta a száját. Beszélt is vele, Feró szerint egy napon biztosan Beatrice rajongó lesz a kis unokából és együtt fogják énekelni," mint a mókus fenn a fán" című úttörő dalt.
www.youtube.com/watch?v=vR4LLrsOc_g
karma1
@Eladott Ország: 107-en adtak vissza... De ez mellekes is,...
Tudod, nagyon vizualis vagyok, es elkepzeltem, amint a fenegyerek nagyfero ket szinpadi csirkedaralas kozben hazarohant, es amikor eppen jozan volt, gyorsan beleforgatta a gyerekeit a pelusba, megetette, megfurdette oket, es enekelt nekik egy kis altatodalt, majd vissza a szinpadra.

(Tudom, tudom, sohasem daralt elo csirket, de ez volt a fama...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.