11 rabbi tiltakozik a miniszterelnök elleni uszítás ellen, mert hálásak neki az együttműködésért. A New York-i egyesült ortodox zsidó hitközség közleményben ítélte el "az Orbán Viktor miniszterelnök elleni uszítást", aminek szerzői azzal vádolják a kormányfőt, hogy olyan személyeket tűr el és méltat, akik kapcsolatban voltak a náci rezsimmel. A közlemény a New York-i Főkonzulátus honlapján csütörtökön jelent meg - írja az MTI.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ja azoknak, akik nem emlékeznének az esetre. A TUFTS - egy Boston környéki egyetem, a városban csak az elmekórtani tanszék székel - volt az az amcsi egyetem, ami olthatatlan vágyat érzett, hogy Bostonban díszdoktort csináljanak Orbán Viktorból! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Már megint egy régi vicc ugrott be

Az MTI jelenti, ami ettől még akár igaz is lehet

Magyarul a helyi médiákban nem találtam nyomát annak az MTI jelentésnek, mely beszámolt mit olvastak az „United Orthodox Congregation of New York ortodox zsidó hitközség közleményben, amit New York zsidó közösségének nevében 11 rabbi írt alá.”: „A New York-i egyesült ortodox zsidó hitközség közleményben ítélte el az Orbán Viktor miniszterelnök elleni uszítást”.
Nos, hogy erről a derék Almabéli főkonzulon (aki nem más mint a derék Kumin Fecó) kívül más is tud-e, azt nem tudom, de ismerem a klasszikus viccet:
Felkeresi a New-Yorki főrabbit a GM embere:
Te Rabbi jó lenne ha tudatosítanád a népedbe, hogy hithű zsidó GM kocsiz vesz!
Hogy képzeled fiam!
Te Rabbi mi fizetnénk neked ezért!
Szó sem lehet róla, nincs az a pénz amiért én ilyet tennék!
Te Rabbi, de nekünk erre akár egy milliónk is lenne!
Ja, ha van az a pénz! =))
Ja és egy történet is felmerült Őfenesége első uralkodása idejéből, a bostoni magyarok egyik egylete – akiknek az akkori vezetője valami véletlen folytán a TUFTS egyetem vezetőségének is elnöke volt – is kapott hírtelen 4millió dollár támogatást.
RonaGyuri
Ja azoknak, akik nem emlékeznének az esetre. A TUFTS - egy Boston környéki egyetem, a városban csak az elmekórtani tanszék székel - volt az az amcsi egyetem, ami olthatatlan vágyat érzett, hogy Bostonban díszdoktort csináljanak Orbán Viktorból! =))
CsipkeRózsa
Minden közösségben van 11 ember, aki hülye, és akármit aláír.

Egyébként, Orbánt nem Horthyval kapcsolatban dicsőítették, hanem temetők rendbe hozásáért, meg csak úgy egy rendes ember.
RonaGyuri
A hab a tortán, hogy az szervezetről kiderült, hogy kamu, nem is létezik az aláírók pedig nem rabbik
szép új világ
@RonaGyuri: Biztos vagy benne, hogy díszdoktort és nem díszbeteget akartak csinálni belőle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.