Szervezetünk jeleket küld, ha valami nem jó úton halad. Ezek a jelek a tünetek. Ha csak legyintesz rájuk, lehet, hogy olyan súlyos betegségeket veszel félvállról, mint a rák. Mutatunk hét teljesen hétköznapi tünetet, amelyek a rák egyes típusaira utalhatnak. Figyelj oda magadra!

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Szervezetünk jeleket küld, ha valami nem jó úton halad. Ezek a jelek a tünetek. Ha csak legyintesz rájuk, lehet, hogy olyan súlyos betegségeket veszel félvállról, mint a rák. Mutatunk hét teljesen hétköznapi tünetet, amelyek a rák egyes típusaira utalhatnak. Figyelj oda magadra!
Na akkor. folyt. Ha ezen agyalsz hogy mi ez a szar??? csak nem rák??? úúúúúristen rákos leszek, akkor az agyad is üzenetet küld a szervezetnek hogy ráknak kell lenni. Ugye dokikám mond csak el hogy pszihés alapon mennyi is az a százalék hogy valaki rákos legyen??? Ja,,,, vagy ez tabu. Értem .Tessék csak a rákon gondolkozni had egye minden gondolatodat. Na ezért nem szeretem a dokikat. szeretem a dokikat.Valami fáj?? mit adnak? Fájdalom csillapítót . Én meg mondom, .- Nem az okát kellene meg keresni doki? mitől fáj? .- Ugyan már. abba nincs pénz.
agibetter
@qxy: Teljesen egyetértek! Viszont azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy hány beteget meg lehetne menteni, ha időben észrevennék a daganatot...
agibetter
@Mirabilis: Még mindig nagyobb az esélyed a túlélésre, ha időben fedezik fel a betegséget, mint ha abban a stádiumban, amikor már áttétek is vannak.
qxy
@agibetter: Igen , de akkor kellene egy olyan doki aki olyan hogy ,???
Mi fáj? na megkeressük az okát és kezeljük.
De ma? Mi fáj? semmi gond ezt vegye be . fájdalom csillapító. az ok meg marad, igaz nem fog fájni, de segítettem mert nem érzi a beteg. Na ez nem mindegy. Tudod hány proffal vesztem így össze? és amikor azt mondtam hogy egyszerű csak ezt kellett volna meg nézned, hisz az arcán is látszik mi a baja.Ja, ha valaki nem tud arcból is olvasni. ???pedig érdemes lenne mert milyen jó ha bejön a beteg és te már látod is miért jött . Igaz nem kell neki el mondani, hagyni kell. Mert lehet hogy nem is azért jött , és ha elmondod mi a baja, lehet hogy ő még nem is tudja de te már közlöd vele és ettől kezdve már agyilag ott is van hogy ja,, igen az is fáj. Vagyis ha nem mondod a betegnek a baját, addig nem is beteg. ( ezt csak átvitt értelemben írtam)
agibetter
@Mirabilis: Kövezzetek meg, de az emberek jelentős része letojja, hogy mi van vele. Fáj a fogam? Nem baj, fájdalomcsillapító. Aztán még egy, és még egy, két hétig. Mire orvoshoz megy, mert már nem bírja tovább, már ki van rohadva a foga, tömni nem lehet, csak húzni. "Lefogytál, komám, mi van veled?" "Á, csak a sok munka!" Pedig ő is tudja, hogy ez nem normális nála, de csak fél év múlva megy orvoshoz, amikor már véreset pisil. Én ezt látom magam körül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.