Új dallal tarol az interneten az Irigy Hónaljmirigy: Mirigyék paródia-gépezete ezúttal Pápai Joci Origo című dalát vette célkeresztbe.

Sipos Tamás és Varga Győző a TV2 Mokka című mosárban elárulták, miért erre a slágerre esett a választásuk, és arról is beszéltek, korábban kik és milyen indokkal mondtak nemet arra, hogy parodizálják őket.

A műsor végén Tomi két nevet említ: Cipőt és Geszti Pétert. Mirigyék természetesen minden esetben tiszteletben tartják az előadók kérését.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Gesztit még értem , neki az anyjának van humorérzéke.
karma1
@ila51: Az apjanak volt, a Geszti Peternek, ... Az anyukaja volt Geszti Szilvia operaenekesno, O allandoan uton volt, inkabb enekelt, mint humorizalt...De ahogy mondod: a Gesztinek megvolt a sajat humora a zeneben, viszont Cipo vehette volna megtiszteltetesnek is,... Mint ahogy mindenki orult, aki bekerulhetett az "Igy irtok ti"-be, Karinthy Frigyesnel...
Cicamama55
Siposékat és Cipőt is nagyon kedveltem. Sajátos egyéni hangszerelésükről rá lehetett ismerni az együttesek számaira. Bódi László bennem egy csendes, érzelmes ember, a mirigyes fiúk pedig harsány, vidám társaság képét alakították ki magukról, valójában szerintem teljes ellentét volt a két együttes. Miért baj az, ha valaki, vagy valakik nem állnak be egy sorba? Nem vagyunk egyformák! Ebben a dicséretes és legfontosabb tényező az, hogy ők ezt tiszteletben is tartották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.