Gáspár Győző folyamatban lévő büntetőügye mellett is ragaszkodik hozzá, hogy megőrizze a nagymenő látszatot.

Győzike a hétvégén megmutatta, egy BMW i8-as autóval érkezett a Balaton partjára, ami minimum 40 millióba kerül.

Miért ne posztolnék, ha ilyen autó van a seggem alatt? Egyébként kölcsön kaptam, és nem először

– zárta rövidre.

Luxusautóban villog a milliós csalással vádolt Győzike

A lap érdeklődött, vajon miből él mostanában a showman, amiből ilyen járgányokra telik? Győzi helyett testvére, Zsolti válaszolt:

Miért nem turkáltok mások zsebében is? Egyébként kapálni járunk napszámba, abból élünk mindketten

- mondta.

A lap megkereste a renteasy.hu vezetőjét, Székely Andrást is, aki bővebben beszélt az i8-as BMW autók bérléséről:

Egy i8-as BMW bérleti díja hárommillió forint kaució letételével indul. Ezen felüle a napidíja 350 ezer forint. Ha egy hétre viszi el az ügyfél, akkor kétmillió forint, ha pedig tartós bérletről van szó, akkor kb. 1 350 000 forint a díja, ami attól függően változhat, hogy mennyit megy vele az ügyfél, és szeretné-e elhagyni az országhatárt

- mondta.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül. Hát ez a Fidesz nemzeti elköteleződésének, valamint plebejus puritánságának alapja. Ezeknek kell újra meg újra bizalmat szavazni. Mert különben Soros felzabálja az országot. Ez nem bulvár, ez nem szórakoztató, ez a kőkemény orbáni munkaalapú társadalom. Ezeket a párvenü, hivalkodó, bunkó tahókat és luxuspicsákat termelte ki, ezeket nyomják le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Azt is vizsgálni kell, aki ilyen autót ad "kölcsönbe".
wagabund
..."Miért nem turkáltok mások zsebében is? Egyébként kapálni járunk napszámba, abból élünk mindketten"...

hú baszki...akkor a nav hiába kutakodik...megvan a lóvé eredete...győzike az örök playboy...
kezdem megszeretni, mert így hülyét csinálni egy országból, csakis ő tud...

pusszantás picinyem
justhpeter
@wagabund: ... és legmagasabb szintű elismerésem a NAV vitézeinek.
szep napot
Az ilyeneket minek zarjak bortonbe? Nem veszelyes a tarsadalomra. Vagyonelkobzas + lecsapni az egyik ujjat, aztan mehet. Ha megint rossz utra ter, lecsapni ket ujjat.
A bortonbe csak a tarsadalomra veszelyes embereket szabadna zarni. (termeszetesen a bortonbuntes vegen lecsapni az egyik ujjat).
Eladott Ország
Ez a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül. Hát ez a Fidesz nemzeti elköteleződésének, valamint plebejus puritánságának alapja. Ezeknek kell újra meg újra bizalmat szavazni. Mert különben Soros felzabálja az országot. Ez nem bulvár, ez nem szórakoztató, ez a kőkemény orbáni munkaalapú társadalom. Ezeket a párvenü, hivalkodó, bunkó tahókat és luxuspicsákat termelte ki, ezeket nyomják le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van.
eszegfu
Napszámban 500 Ft/óra a kereseti lehetőség... olvastam, hogy 3 ember 2 napi munkával (meggyet szedtek) 20 eFt-ot kerestek és nagyon örültek ennek a "jó" kereseti lehetőségnek. Győzike napszámba járása pedig csak mese... meg kellene nézni a tenyerét: elég kérges lett a különböző eszközöktől, vagy sem, ill. a legtöbb gyümölcs szedésekor meg lemoshatatlanul feketévé válnak az ember ujjai. Na meg hát mi kerül az asztalra enni? Az is lehet, hogy már a zsiros kenyérnél tartanak... Olyan átverés szaga van ennek az egésznek, a Nav meg csak ugy hagyja?! Bezzeg a Nav az internetről lefülelte azt az idős hölgyet, aki husvétkor a tojásokra "ruhát" horgolt és kb. 350 Ft/db árulta...neki megbecsülték, hogy egy bizonyos idő alatt mennyit tudott elkésziteni és több 100 ezres büntetést rótak ki rá.
Eladott Ország
@eszegfu:kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/tallai.jpg
A NAV az a hatóság, ami a kormány meghosszabbított enyves mancsa. Bárkibe, bármikor beleállnak, bármilyen vállalkozást ki tudnak nyírni. Az éves költségvetésben eleve szerepel, hogy mennyi bírságot kell beszedniük és be is szedik, mert máskülönben nincs év végi prémium, elvtársak! Ez az a hatóság, ahol az OKJ-s végzettségű Vida Ildikó értett mindenhez rohadtul, majd amikor a nagyvezér összeugatott a volt cimborájával, mennie kellett, mert a hölgy Simicska Lajos embere volt és mert már túlságosan bugyogott a fekália a kitiltási ügy körül. Vida Ildikó jelenleg a Közgép igazgatója, helyette lett egy Tállai András. És megint beigazolódott az ősi dakota mondás: tegnap jobb volt, mint ma. Rémálmomban nem gondoltam volna, hogy Vida Ildikó egy hozzáértő, intelligens kultúrlénynek fog tűnni az utódjához képest, erre de.Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig -, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia.Ettől még félelemetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez -, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kineveleni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
eszegfu
@Eladott Ország: Sajnos... igazad van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.