Nemrég vallotta be az ismert műsorvezető Demcsák Zsuzsa, hogy alakulgat egy kapcsolata, a Story magazin szerint egy üzletember hódította meg a szívét.

Nemrég beszélt arról szemérmesen Hajdu Péter műsorában az ismert műsorvezető Demcsák Zsuzsa, hogy alakulgat egy kapcsolata. Demcsák 2012-ben vált el férjétől, két gyermeke apjától, akit testi sértésért, családon belüli erőszakért és rongálásért is elítéltek.

Azóta nem nagyon beszélt magánéletéről a műsorvezető, egészen a két héttel ezelőtti adásig. 

A Story magazin legújabb számában azonban arról ír, hogy egy üzletember lehet Demcsák új barátja, akitől a házuk előtt meglehetősen bensőségesen búcsúzott el.

Story

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story. Keresd a magazint az újságárusoknál!

(Story magazin, Blikk)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kuruc.info/galeriaN/egyeb/demcsak1462502.jpg
Közpénzből kóstolgatott ribanc. Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik. Sőt, Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már három éve behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Eladott Ország: Igen, és azt se felejtsük ki, hogy ittas vezetés miatt bevonták a jogsiját :)
Eladott Ország
@simmering73: Most az úszó vb. háziasszonya Demcsák, ahonnan csak az állami tv tudósíthat. Nesze neked média függetlenség.“Inkább bohóckodunk egy tucat orosz olajoligarchának, mint ezeknek” – kommentálta Mick Jagger a vizes világbajnokság megnyitójára szóló meghívást. A kormány is próbált közbeavatkozni és hungarikumokat, köztük pálinkát, egy székely kaput és Kósa Lajost is elküldték Jaggernek, de a 73 éves sztár hajthatatlan maradt. A szervezők ugyanakkor nem adják fel és a megnyitóra most a Beatlest, Prince-t és Bangó Margitot szeretnék headlinernek. A Beatles fellépését némileg megnehezíti ugyan, hogy a tagok fele már nem él, de a Szegedi Tudományegyetem már dolgozik John Lennon klónozásának technológiáján, Prince-t pedig előreláthatólag Balázs Pali fogja alakítani, Demcsák meg farkon lógó rúdtáncos lesz "munkaruhában", egy szál mikrofonnal a szájában.
hircsarda.hu/wp-content/uploads/2017/03/bitlisz-vizes-vb.jpg
laja70
Hova lett szent Lázár? Az csak ugródeszkának kellett?! Propeller! - ezt a témát fejtsétek ki bővebben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.