Steiner Kristóf manapság leginkább a vegán életmód népszerűsítésével van elfoglalva, tavaly év végén nyitotta meg a Kristóf Konyháját a kilencedik kerületi Food Truck Udvarban. 

Az egykori műsorvezető eddig az általa összeállított, állati eredetű anyagoktól mentes finomságokkal várta az érdeklődőket. Az étterem azonban most vagy bezár, vagy más néven működik tovább, hiszen Kristóf egyértelműen otthagyja a helyet: azt állítja, társai csúnyán átverték, amikor a sárga Roburban elkezdtek csirkét árulni.

Átvágták Steiner Kristófot: húst csempésztek a vega éttermi kajába

Gondolom mondanom sem kell, ettől a ponttól sem a buszhoz, sem az udvarhoz, sem a projekten dolgozó üzletemberekhez nincs semmi közöm többé. Ez az egész annyira magyaros sztori, de nem tör le! Már dolgozom egy új vállalkozáson, amelyben csak olyan emberekkel szeretnék dolgozni, akikben teljesen megbízom

– mondta a Blikknek Steiner Kristóf.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@nevemnick: hát a kinézete nem mondom,,,
de Neked többek között nem ez a bajod Vele lefogadom!
Eladott Ország
Egyen kecskeszart abban is sok a növényi rost. A rostok a fogyókúrák nélkülözhetetlen elemeit képezik, mert a telítettség, illetve jól lakottságérzetet fokozzák és emésztőrendszerünk nagytakarítói.
nevemnick
@csa-csa: tévedsz, csak egy magas labdát ,,ütöttem" le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.