A bíróság ideiglenes határozatot hozott arról, hogy a Rádió 1 sztárjai nem használhatják a Reggeli Show elnevezést, ők azonban nem hátrálnak meg.

Balázs és társai egyelőre nem változtattak sem a néven, sem a logón, aminek használata esetén az amerikai tulajdonos, Michael McNutt napi kétszázezer forint kártérítést jelölt meg.

Balázsék a rádióban reagáltak:

Kézhez kaptunk egy végzést, amely szerint felszólítottak minket arra, hogy függesszük fel a név- és a logóhasználatot a rádióban... Ez a végzés egy ideiglenes intézkedés a perben, még nem ítélet, nem jogerős, az ügyvédeink pedig 15 napon belül jogorvoslatért folyamodnak a bírósághoz. (…) Amíg nem születik döntés a fellebbezésről, minden marad ugyanúgy

– szögezte le Balázs.

Balázsék nem hátrálnak meg, tovább működnek a mostani műsornévvel

Ugyanakkor McNutt sem enged a követeléséből:

A törvény lehetővé teszi a bíróság számára, hogy büntetést szabjon ki arra a félre, aki nem veszi figyelembe a született döntést, ez napi kétszázezer forintot jelent, ami harminc nap után duplázódhat.

Adásban elhangzott az is, hogy ha a bíróság jogerősen Balázsék ellen dönt, akkor a trió nevet vált – úgy vélik, hogy a hallgatók úgysem a logó, hanem a tartalom miatt hűségesek hozzájuk.

Úgy gondoljuk, hogy mind a Reggeli Show, mind pedig a Morning Show név bennünket illet, az induláskor mi találtuk ki, mi építettük fel ezt a brandet... és az igazunkért tovább küzdünk

– mondta Balázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.