Puzsér Róbert az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett pénteken. Nem sokáig bírta cérnával.

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal sem volt ez másképp. Eléggé kiakasztotta, hogy a Reggeli házigazdái nem akartak fajsúlyosabb témákkal foglalkozni, és mindig arra próbálták terelni a szót, hogy saját magáról beszéljen.

"Bevallom, hogy egy kicsit szomorú vagyok. Én hétről hétre elég komolyan foglalkozom a nyilvánosságot érintő érdemleges kérdésekkel, olyanokkal, mint a halálbüntetés, az abortusz, az eutanázia, a fegyverviselés. Amelyek higgyétek el, hogy érdekelnék a nézőiteket is. Ezek kifejezetten érdekes, érdemleges, figyelemreméltó témák. És akkor idejövök és ezt a kérdést kapom az arcomba, hogy miért nyírtam le a hajamat"

- fakadt ki Puzsér

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Amikor a szar kiszol a WC-bol -Basszus itt milyen budos van-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Atha: Szerintem nem is arról van szó, hogy ne lenne igaza valahol. De tudta hogy olyan műsorba jön ahol direkt kerülik a politikát és a könnyedebb témák iránt érdeklődők igényét szolgálják ki. Miért jött akkor ebbe a műsorba. Azt megérteném, ha politikai műsor vendégeként kelne ki, hogy miért a hajáról akarják kérdezni. Na ezért tartom ezt műbalhénak. Ennyi erővel egy színázi előadás közepén is felállhatna és elkezdhetné ordibálni, hogy miért nem rockkoncertet adnak inkább?
wagabund
@human: csak várd ki a végét, még az is előfordulhat...na ja, mondjuk ahhoz színházba kellene járnia..
Atha
@human: Pontosan tudja mit miért csinál.
Ez a Puzsérság lényege. A saját fegyverét fordítja a bulvárizmus ellen.
Nekem tetszik amit csinál, a féligazságokra épített kérdőjelhalmazon túl több eredetiség van a csávóban, mint a komplett magyar celebvilágban.
Gyors észjárású, autonóm személyiség. Már a tematikus, beszélgetős műsorokban való szerepléseit is követtem, mert a valós problémákat jól felismeri, még ha érdemi válasz nélkül is hagyja őket.
Nem jó dokumentarista, mert a kiváló riporter a lelkiismeretre és az ösztönös igazságérzetre gyakorol hatást, és nem ítél elfogultan, azonban sok indulati megnyilvánulásával azonosulni tud a mindennapokban élő ember, mert legtöbbünknek ott szorít a cipő ahol neki.
Szerintem jó hogy ilyen bátran kimondja a szubjektív véleményét a dolgokról, új irányvonal a konzervatív, kissé megkövesedett hazai közbeszédben.
human
@Atha: Valóban vannak jó meglátásai, de egyáltalán nem tévedhetetlen. Ha valóban tudja mit csinál, akkor szerinted is csak polgárpukkasztásból vállalta a szereplést egy ismerten bulvár műsorban? Ha igen, nekem tetszene még az ötlet egy ValóVilág szériába betennék. Azt biztos nézném.
Atha
@human: Senki sem tévedhetetlen, és sokszor talán a féligazságok a legkártékonyabbak.
Ebben a műfajban ő nagyon jó.
A bulvárszereplés jó tőke, ha az ember jól használja fel. Ő is remekül megél ebből.
Egy valóságshow-t szerintem nem vállalna. Annál öntörvényűbb.
Eladott Ország
@szep napot: Vagy amikor a szart felrakják a polcra és azt hiszi hogy lekvár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.