Hét év után újra szemtől szemben találkozott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla!

A Kossuth-díjas színésznőt és az egykori revütáncosnőt kedd délután idézték be a budai bíróságra, Csilla ugyanis rokontartási pert indított a színésznő ellen.

Pécsi Ildikó: „Nekem nem menyem van, hanem felperesem” – hét év után a bíróságon találkoztak

(Fotó: Zih Zsolt/MTVA).

Az egykori anyós és meny szinte egyszerre érkezett az épületbe, ahol egy-egy halk „jó napot kívánokkal” üdvözölték egymást. Pártos ezek után hosszú perceken keresztül szótlanul meredt a vele perben, haragban álló asszonyra a folyosón. Míg ő szinte megbabonázva nézte a színésznőt, Pécsi kerülte egykori menye tekintetét. Arra senki sem számított, hogy – ellentétben a korábbi tárgyalásokkal – most Pécsi is megjelenik a bíróságon, ráadásul az ország egyik legismertebb ügyvédje kíséretében.

„Nekem nem menyem van, hanem felperesem”

– fogalmazott Pécsi, mikor a Blikk Pártosról kérdezte, majd új ügyvédje, Magyar György felé fordult. A színésznő három év után úgy döntött, hogy jó barátját hívja segítségül a családi persorozatban.

„Korábban is felvetődött már György neve, ám valamiért nem kerestem fel. Régi barátok vagyunk, nemrég találkoztunk, majd ezt követően felhívtam. Ő pedig elvállalta az ügyet” – árulta el Pécsi.

Mint ismeretes, a bíróság kimondta, hogy fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla elváltak, ám a gyerektartásban azóta sem sikerült megegyezniük. Mivel Pécsi anyagilag támogatja fiát, Pártos perrel kívánja elérni, hogy a család fizessen neki. A több mint másfél órás tárgyalást követőn azonban most sem került pont az ügy végére.

„Miután ez egy zárt tárgyalás volt, törvénysértő lenne, ha a bent elhangzottakról tájékoztatnánk a sajtót. Sor került Ildikó meghallgatására, amiről tudott, nyilatkozott, a többit írásban terjesztjük a bíróság elé” – árulta el az ügyvéd, akitől Pécsi is átvette a szót.

„Én még sosem voltam itt, de most György elvállalta, hogy elkísér, és ezentúl állandóan jönni akarok” – mondta Pécsi Ildikó, akinek legközelebb november végén kell a bíróság elé állnia.

Pécsi Ildikó 2010-ben, hetvenedik születésnapján ült legutóbb egy asztalhoz Pártossal. A színésznő az unokáját sem látta évek óta. A rokontartási peren kívül a két nő egy ingatlanon is vitázik, amelyben Pártos lakik, de Pécsi tulajdona. – írja a Blikk.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Nem ítélkezek ebben az ügyben sem ! Tény,hogy én sem vagyok kibékülve sok rokonommal ,lányom - fiam párjával sem például... ! És nem feltétlenül én miattam ! Mi akik itt szidjuk a Pécsit vagy éppen szidjuk-dicsérjük Pártost,honnan a büdös fenéből tudjuk azt,hogy ki - mikor - miért hogyan viselkedett ki volt a "szemét" - ki miről mennyire tehet ? Ott voltunk...? Jaaaaaa...,csak olvastuk ! Ilyen alapon mindenkire lehet mondani és írni mindent !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, a ven szipirtyo megse haldoklik, sot,... Viszont azt tudja, hogy marhara nincs igaza, azert is kerte fel Magyar Gyorgyot... (Akirol a fene se gondolta volna, hogy egy ilyen ugyet is elvallal, ami szerintem sokkal tobb hatranyos velemenyt fog neki hozni, meg biralatot, mintha udvariasan visszautasitotta volna.)
Remelem, Partos Csillat meg valamelyik Barandy kepviseli...:o)))
wagabund
hogy ez a nő nem szégyenli magát, az érthetetlen. ha ekkora családi szégyenben lennék, kussolnék, mint szar a gazban..

igen vastag az a bizonyos bőr... már nem is halálos beteg...mert jó sokáig azt állította... úgy láccik, az nem jött be...
szaboria1
@wagabund: Láttál róla mostanság képet, hogy hogy néz ki? Mivel az ügyvédje vitte el. Amikor csak a bulvár lapokból van a tájékoztatás arra nem szabad adni. Én sem hagynám magam, hogy egy senkiházi kiforgasson a vagyonomból. Mert Csillácska sokáig csak a lábát lógatta a Pécsi családnál.
elnyomott
Azt hittem, Pécsi Ildikó már nem süllyedhet mélyebbre.
Tévedtem.
maci0427
Nem ítélkezek ebben az ügyben sem ! Tény,hogy én sem vagyok kibékülve sok rokonommal ,lányom - fiam párjával sem például... ! És nem feltétlenül én miattam ! Mi akik itt szidjuk a Pécsit vagy éppen szidjuk-dicsérjük Pártost,honnan a büdös fenéből tudjuk azt,hogy ki - mikor - miért hogyan viselkedett ki volt a "szemét" - ki miről mennyire tehet ? Ott voltunk...? Jaaaaaa...,csak olvastuk ! Ilyen alapon mindenkire lehet mondani és írni mindent !
eszegfu
@maci0427: Sok igazságod van! Nem szabad azonban elfelejteni, hogy mindkét fél hibás lehet az ide-oda nyilatkozgatásukkal, vagyis "kiteregetik" a magánéletüket... igy nem kell csodálkoznunk, ha a fél ország az ügyükön csámcsog, és ahogy irod "itélkezik". Őszintén szólva minek kellett megint az ujabb perről "értesiteni" az embereket ezzel a riporttal?! Szinte "kényszerit" minket, hogy állást foglaljunk. (Az "átlag" ember egy válás esetén inkább "szégyenkezik", eltitkolja.) Továbbá saját tapasztalatom alapján: ha a család éppen hogy "megtüri" gyerekeink választottját, de igyekeznek ezen "átlépni", akkor egy esetleges válás esetén bizony "főellenséggé" válik az illető... szinte gyerekes a civakodás, vagdalkozás, ami a végére már gyülöletté válik, egyik fél sem hagyja magát, egyszerüen "elszáll az agyuk", nem képesek normálisan megegyezni. Pedig a válás ténye, függetlenül az okától, bizony pont elég teher mindenkinek... az anyagiak nélkül is.
wagabund
@szaboria1: nem láttam. mindenesetre díjaztam régebben a művésznőt, de az utóbbi években a színészi múltját igencsak lenullázza a nyilvánossá tett családi veszekedésével.
Azontúl sokszor ellentmondásokba keveredik.Na ezt nem kellene.

így értettem.

amúgy most jól néz ki.
feleselek
Nem siránkozni kell, hanem elgondolkodni... A művésznő és anyagiassága miatt került, oda, ahova és azért nincs unokája és menye...
szaboria1
@wagabund: Sajna a tapasztalatom azt, hogy amikor idősödnek az emberek akkor kezdenek a sérelmeikről jobban beszélni.
bence
@feleselek: ! Te ! Odaadnád a vagyonodat annak , aki ellened szítja az unokádat ? Ugye , hogy nem ?! Akármi is volt a szülők és a nagyszülő között , az unokának nem lett volna szabad megtagadnia a nagymamát !
wagabund
@szaboria1: sajnos így van. (egyidős vagyok a művésznővel).
feleselek
@bence: Akorábban megjelent cikkek, szerintem nemcsak erről szóltak. Viszonylag elég jól tudtam kísérni az eseményeket és tisztán az jött le, hogy a váló fiatalur, nem akarta odaadni a volt feleségnek a lakást és nem fizette a gyerektartást sem. Megosztásra sem volt hajlandó és ekkor szállt bele a müvésznő- szerintem helytelenül a fiatalok vitájába.Egyébként én sem vagyok fiatal, 71 éves vagyok és sok mindent láttam, átéltem, de nekem ez a véleményem.
szaboria1
@feleselek: Én amondó vagyok nagyon is jó a házassági szerződés Csilácska csak a szép pofiját vitte ebbe a házasságba éveken keresztül tartották el mikor együtt laktak a Pécsiékkel. Most meg a gyereket felhasználva követelőzik. De adja az ég, hogy mire a végér jár ez az ügy addigra a gyerek nagykorú lesz vagy már lett és Ő fog kapni nem a Csillácska.
bence
@feleselek: ! A fiatalúr helytelenül tette . hogy gyermeke után nem fizetett tartásdíjat ! A gyermeket ez mindenképpen megillette volna ! Remélem , hogy a bíróság kárpótolni fogja a gyermeket az apai mulasztásért .
Manhattan
@Mirabilis: Olyan jogon, hogy huszon évig ott élt, arra a lakásra költött. Fentebb írják, hogy Csilla EGY! érthetőség kedvéért újra írom, hogy EGY! ingatlanon vitáznak. Pedig Ildikó nagyasszonynak 12 ingatlana van! De a volt menyének egyet sem akar adni! Menjen talán Csilla és a gyerek a híd alá?
Manhattan
@szaboria1: Ki akarja kiforgatni a vagyonából? Csilla csak 1 házat akar a tizenkettőből!
Pálinkafőző Rézüst
Ildikó drága, tessen visszaadni valamit a (politikai is) harácsból az utódoknak...@Manhattan: -nek.
Manhattan
@Mirabilis: Igazad is van! Varrasson a bőrére zsebeket, tizenkettőt és a házak árát tetesse bele! Vigye magával a sírba mindet! A menye és az unoka menjen a híd alá!
szaboria1
@Manhattan: Kérdésem ha te egész életedben a pároddal egyetemben a pénzedet befektetted ingatlanba akkor neked kötelező lenne akár egyetlen ingatlant is a léhűtő menyednek adni? Ugyan is Ildikóék évekig eltartották mivel alig dolgozott. A nagy unalomba betegségeket talált ki. Most meg egy 20 éves szeretővel villog és úgy néz ki kutya baja. Nő létemre mélységesen meg vetem mert ez csak hasznot akar húzni. Milyen jogon akarja eltartatni magát, hogy a Pécsiék tartsák el?
Manhattan
@szaboria1: Kérdésem: Lassan meghalnak, hisz közel 80 évesek. Mi lesz a 12 házzal? Erre válaszolj, légyszi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.