Nincs étvágya Törőcsik Marinak, ezért alig eszik a szombathelyi kórházban, ahol emiatt infúziós kúrára fogták, hogy megerősödjön és hazamehessen.

Bár javul Törőcsik Mari állapota, akit a szombathelyi kórházban kezelnek már egy ideje, ám nem nagyon van étvágya, ami miatt aggódnak az orvosok és a kollégák is. 

Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója mesélt a művésznő állapotáról a Blikknek, ő ugyanis sűrűn látogatja a Nemzet Színészét.

Nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki. Mindenki kérleli, hogy egyen, de hiába. Infúziót kap, hogy pótolják a hiányt a szervezetében. (...)

Amíg Szombathelyen voltam, minden héten jártam be hozzá, legközelebb a jövő hét elején megyek majd látogatni. Az mindenesetre biztató, hogy jó a kedve, életerős, és a humora is a régi. Érdekes, hogy mégsem akar enni, pedig az élethez ragaszkodik

- mondta el a lapnak az igazgató.

Nincs étvágya Törőcsik Marinak, infúzióval táplálják

Fotówikipedia CC BY 4.0/Stekovics Gáspár

A Blikk értesülései szerint a kétszeres Jászai- és Kossuth-díjas művésznő egyre jobban van, az intenzívről már átkerült a kardiológiára, ahol megfigyelik. A lap azt is tudni véli, hogy Törőcsik Mari kevés látogatót fogad, a portán egyedül volt férje, Bodrogi Gyula neve van leadva, aki szinte bármikor mehet hozzá.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY 4.0/Stekovics Gáspár)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Az tényleg gond, ha nincs étvágya, mert egyszerüen nem tud enni, nem pedig nem akar enni. Ahogy olvasom: az "eszével" tudja és akar is enni, de nem megy... Remélem az infuziónak lesz annyi eredménye, hogy egy kicsit javuljon az étvágya.
a helység kalapácsa
Eddig kb 30 milliárd ember halt meg (hogy hány australopithecus halt meg anno, azt nem tudom, de nem is érdekel).
Neki is meg kell.
És minél tovább tart, annál több a fájdalom.
Talán titokban, legbelül azt gondolják egyesek, ha sokat adnak a világnak, ők megúszhatják, ők többet érdemelnek...
Nem, ezt senki nem ússza meg - nincs az a pénz, az a hatalom, az a tudás, az a hírnév, az a csillogás.

MINDENKI MEGHAL
Na jó, nem mindenki.
Én például sose halok meg - ihaj-csuhaj.
a helység kalapácsa
" 1876. május 13-án, hétfőn, délután három órakor egy tavasziasan friss és nyáriasan meleg napon a Sándor-parkban számos szemtanú jelenlétében szörnyű, megmagyarázhatatlan esemény történt. A virágzó orgonabokrokkal és lángvörös tulipán-ágyasokkal övezett sétányon előkelő publikum sétálgatott - hölgyek csipkés napernyővel a kezükben (a szeplők elleni védekezésként), bonne-ok matrózruhás gyerekekkel s divatos seviotkabátot vagy rövid, angol divat szerint készült zakót viselő, unatkozó képű ifjak. Semmi sem utalt valamiféle kellemetlenségre, a visszavonhatatlanul beköszöntött, aromás illatokkal telt tavasz levegőjét lomha megelégedettség és kellemes unalom hatotta át."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.