Teljes gőzzel dübörög mától az EFOTT Velencén!120-130 ezer fiatalt várnak az EFOTT-ra, ahol ma már teljes gőzzel megy a fesztivál. A fellépők között ott van Majka, Welhello, de a Tankcsapda is!

Bár korábban évenként más-más helyszínen rendezték, idén már sokadik alkalommal táborozik le az EFOTT Velence északi partján. Ha valaki a változatosságot szereti, akkor ez bizonnyal nem ideális, de a stabilitás és megbízhatóság szempontjából jól érzékelhető a kialakult rutin. Még az idén kezdő EFOTT-ozók is hamar eligazodnak az elmúlt évek veteránjainak köszönhetően, és már a nulladik napon olyan érzéssel sétál végig az ember a területen, mintha legalább 3-4 napja teljes gőzzel zajlana minden. Pedig csak egy napja kezdődött. Igen, már itt is van mínusz egyedik nap, a Cseh Tamás Program előadásainak köszönhetően.

Ami pedig mindig megkapó tud lenni, akár hányadszor is érkezünk a velencei EFOTT-ra, az a bizonyos kettősség: nappal strand, naptej, bikini, napozás és nagyon sok strandjáték vár. Este pedig a megszokott menetek, csak nézz a programra. Bár utóbbi tekintetben picit itt is tetten érhető már a nemzetközi orientáció, és jóval több külföldi szöveget is hall az ember most, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt ugyanitt, összességében ez még mindig egy jó öreg békebeli magyaros egyetemista fesztivál. Idén például 120-130 ezer embert várnak a fesztiválra. 

Ma  nagyszínpadon fellép a 30Y, Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif és a Brains, pénteken a jamaikai Sean Paul, a Wellhello, a Vad Fruttik és a Margaret Island, szombaton a brit Hurts, a Halott Pénz, a Road és a Cloud 9+, vasárnap pedig a szintén brit Tinie Tempah, a Tankcsapda, Majka és Curtis, valamint az Irie Maffia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.