Alig egy hónap, és újfent hozzánk látogat az extrém külsejéről és kemény szövegeiről ismert Marilyn Manson. Habár a zenész 2000 környékére tehető fénykora óta nem ijeszt meg senkit, a mélységesen vallásos Szikora Robit sikerült kiakasztania.

Szikora sátánfajzatnak tartja Mansont, s véleménye szerint a dalaival egyenesen istenkáromlást követ el, ezért mindenkit imádságra buzdít ellene. 

Ez az élőlény csak rombol és viszályt szít. Dalaiban visszatérő téma a perverzitás, a szex és az erőszak, amivel éppen azt a korosztályt igyekszik bekebelezni, akik a legbefolyásolhatóbbak. Ezért fontos kiemelni, hogy nem ellene, hanem azokért a fiatalokért imádkozunk, akik elmennek a koncertjére. Hogy megmentsük őket. Azt nem értem, hogy van itthon így is elég bajunk, miért kell egy ilyen deviánst ide importálni

– nyilatkozta Szikora a Ripostnak, aki már régebben is imádkozott Manson ellen. Azzal mondjuk nem voltak hasonlóan mély keresztényi fenntartásai, hogy két Gidáját annak idején kiskorúként szerepeltették a Playboyban.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@quadrocopter: ha simán homo lenne, mint pl.sir Elton John, vagy Boy George még lehetne tartása is. De ez csak egy vinnyogó patkány. Most a vallásosságot hiszi trendinek - idióta, vinnyogó patkány.
quadrocopter
@Equus: Sosem volt szimpi ez a nyöszörgő, sikoltozó "valami"!
Equus
@quadrocopter: egyszer láttam róla vmi klippet, az pont elég is volt. Innen az előítélet a homárokkal szemben.
micfild
@szaboria1: pénzért mindegyik az lesz... vagy vénségére megbuggyanik
Csizmás Kond
...egyik sátáni mert kokózik...a másik hülye mert kokózik...
cikicakk55
Fogalmamsincs,hogy Szikora mitől ilyan irritáló? Most 62 éves vagyoj,de abban az időszakomban láttam,halkottam legelőszőr,mikir ahhoz a korcsoportho tartoztam akujet a zene nagyin sokat jelentett az életünkben. Nem vilr internet,CD, cakaz MK21-ea azakkagos magnók és a rádiókból felvett koncertwj,vag a aojkal drágább műsoros kazetták. Sz.R eleinte nem is annyira a zenéjével futott be,hanem a meglepő affektáló stílusával. A fiatalok akkoriban minden polgárpukkasztót már csak a brahi kesvéért is feljuttattaj a akágerlista élére. Emiatt Robikánkkal ekszaladt a ló és még jobban affektálva már kifejwzetten erősen selypítve tilta tovább. Kár volt. Pár fanatikus akuj a jővô jó nőjét káttáj benne,kitartottaj mellette,de 2 hónap sem kellett hozzá és csak a vallásos fnatinuzmisa tartotta életbwn a zenéjét. Hiába írt jó dalokat,ha Ő adta elô mar borítékolva volt a bukta. Eg férfias szőrzettel rendelkező, elkényeztetett hisztérika lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.