Az egykori szépségkirálynőnek eszében sincs titkolni, hogy plasztikai beavatkozásra készül, sőt, örömmel mesélt róla a Borsnak.

Egy szike nélküli beavatkozást választottam. Édesanyám ugyanis volt szemhéjfelvarráson, és a műtét után másnap rohantam vele a kórházba, mert bevérzett a szeme. (…)Nincs azon mit szégyellni, ha valaki meg szeretné őrizni a fiatalságát.A beavatkozás során tulajdonképpen tűk segítségével megégetik a bőrt, ami ennek hatására összefonnyad, mint egy nejlonzacskó. Így feszesebb lesz. Előtte persze krémmel érzéstelenítik a területet. A beavatkozást minden esetben bőrgyógyász szakorvos végzi

– magyarázta a 47 éves Rába Tímea, aki őszig vár a beavatkozással, mivel utána 3 hétig nem mehet napra, vagy csak napszemüvegben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nem hiszem, hogy ez a cselekedet nagyon tetszik az MSZP szimpatizánsoknak, a tétova választókat pedig egyenesen elriasztja. Talán a 2018-as választások után kellett volna plasztikáztatni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: A "szépségkirálynő" kizárja a normális észt ?
papa.49
@Horizont: Eddig azt hittem normális, most rájöttem ez is csak egy cölöp...
namihami
@Horizont: Nem kell se MSzP-, se egyéb más pártszimpatizánsnak vagy ellenzőnek lenni, hogy ""szemhéjfelvarrás""-őrület és az ehhez kapcsolódó és hasonló pénzkidobás kiakasszon bárkit. Oké, ez a liba megengedheti magának, de (legalább) a plebset nem kéne b@sztatni, amelyik örül már annak is, hogy hónapról-hónapra képes túlélni.
A másik: Anyukának, aki cirka 67 éves, a legnagyobb gondja ugyanez volt. De jó neki!!!
dr. prédikátor
És mit fognak plasztikázni??? Netán az agyát töltik fel???
dr. prédikátor
@Horizont: Akkor úgy néz majd ki mint egy fonnyadt tök! Utána meg herevasalás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.